Policajci nikada nisu videli ovako bizarnu scenu: Žena odsekla penis mužu zbog ljubavnice

Autor:

Razonoda

29.10.2020

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Tarabi u Nigeriji uhapsila je sredovečnu ženu zbog sumnje da je u nedelju svom suprugu odsekla penis. Supruga nesrećnog muškarca napravila je krvavu scenu kada je saznala da njen muž čeka dete sa ljubavnicom.

Foto: Ilustracija

Kako prenose lokalni mediji, supruga je zgrabila nož i nešto iza ponoći napala supruga dok je spavao. Muškarac po imenu Babangida, u teškom stanju je prebačen u lokalnu bolnicu, piše Telegraf.

 

- Čitavog dana je bio na pijaci i imao je naporan dan. Navodno je došao kući mrtav umoran i legao da spava. Tada je ona zgrabila nož i napala ga, jer je napravio dete drugoj, a ne njoj. Čuli smo ga kako vrišti i uleteli smo u stan - rekao je jedan od komšija koji je želeo da ostane anoniman.

 

On je rekao da je ranjeni Babangida pružao otpor supruzi i da je čak u jednom trenutku i uspeo da joj otme nož i poseče je.

Zastrašujuće hladnokrvno: Telo svoje trudne devojke bacio pored autoputa pa se odvezao

Prilikom saslušanja osumnjičena je priznala zločin. Upitana zašto je suprugu odsekla polni organ, žena je rekla: "Biblija kaže da treba da odsečemo ono što može da nas nagoni na greh".

 

Inače, sličan slučaj dogodio se u Nigeriji dogodio se pre četiri meseca kada je Halim Umar (32) isekla svom suprugu polni organ jer je oženio još jednu ženu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading