POSLE PORAZA OD BURGA: Nema KOMPROMISA! Mijailović stavio TAČKU na priču o Šćepanoviću!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

29.10.2020

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovim najavio promene u Humskoj?

RepublikaFoto: Starsport
Trener Partizana Vlado Šćepanović i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je za "Sportklub" da su klupske ambicije jasne i da "nema kompromisa oko rezultata" kada je reč o statusu trenera Šćepanovića.

- Znam da je danas glavna tema svima trener, treba i njega razumeti, ne sporim da je ušao sa velikom željom da Partizan bude najbolji. Ali Partizanova javnost od nas očekuje više od ovoga, da ne pravimo kompromise bilo koje vrste već da se borimo da najtrofejniji srpski klub bude prvi - poručio je čelnik "parnog valjka".

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Ambicije crno-belih su najviše i u tekućoj sezoni.

- Dosta loših stvari nas prati od početka sezone, povrede ključnih igrača, a sada većina stručnog štaba je zaražena koronom. Ipak, posle fantastične prošle sezone, naš cilj je bio sačuvati ekipu na okupu koja je bila najbolja u svemu. Imali smo ponude da prodamo nekoliko igrača, nismo to dozvoli zato što želimo trofeje.

- Iako je bilo izazova da igramo FIBA Ligu šampiona a ne Evrokup, a svima nam je poznato da je FIBA nudila bolje finansijiske uslove, ipak smo se opredelili za Evrokup. Većina navijača je bila za to takmičenje. Danas su nam ruke vezane za mnogo stvari, nema puno prostora da se zaradi novac u košarci, kao što je bilo prošlih sezona, ali nastavljamo da se borimo dokle god budemo mogli - zaključio je Mijailović.

Podsetimo, Partizan je u sredu ubedljivo poražen od Burga u Evrokupu, što mu je već treći poraz u grupnoj fazi, dok je na startu ABA lige izgubio od Borca i Budućnosti, nakon čega su usledile dve vezane pobede.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading