NAJLUĐI OGLAS ZA MLADU! Vranjanac želi medicinsku sestru koja mora da ispuni gomilu uslova, pogledajte o čemu se radi

Autor: novosti

Razonoda

27.08.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo sva odeljenja vranjskog Zdravstvenog centra osvanula su oblepljena listićima na kojima je odštampan oglas u najmanju ruku neobičnog sadržaja, koji je nasmejao i oraspoložio sve koji su ga videli, a po svemu sudeći neke i zainteresovao, pa su se poslužili papirićima na kojima je odštampan broj telefona, čoveka koji traži ženu pod šifrom. „JOJ BOLI“.

Foto: Ilustracija

Nije poznato, da li je reč o šali ili istinskoj potrebi za ženom kakva je opisana u oglasu, jer na pozive medija na broj koji je oglašen niko nije odgovarao.

Na oglasu piše, da "dečko, 39 godina, intelektualac, mašinski inženjer, senzualne prirode, smeđe oči, rođen sa ocenom 10, visok 184 cm, krupan, stambeno  rezidencija - ranč, obezbeđen, vozi mercedes".


On za brak traži medicinsku sestru ali u „stalnom radnom odnosu“.

Kaže da je "profesionalni starosedelac grada", kao i da želi da upozna "Vranjanku, obrazovanu devojku, zdrave loze, visoku, radi braka i razvijanja porodičnog biznisa".
Nije to sve,ovaj čovek još od buduće supruge očekuje da "nije depresivna, da je spremna da živi za jednog čoveka, da rađa mušku zdravu decu, ne provocira.....da ima osnovno znanje u kuhinjii da ima od koga da nauči."



E, sada neke medicinske sestre u šali kažu da se glavna zamerka odnosi upravo na ovu stavku, jer naslućuje na svekrvu koja bi trebalo da ih uči poslovima u kuhinji, što potire čak i mercedes.

U svakom slučaju ovaj mladoženja, sve iako nema istinsku nameru da se ženi, jutros je nasmejao brojne zdravstvene radnike, ali i pacijente.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading