NE LIČI NI NA ŠTA: Potrošila bogatstvo da liči na Džej Lo, a sad želi drugačije!

Autor: Republika

Razonoda

28.10.2017

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Star Delgidis je 28-godišnjakinja koja potrošila 200.000 funti (224.315 eura) na plastičnu hirurgiju i planira da potroši još 20.000 funti (22.431 eura) na rekonstrukciju zadnjice. U pokušaju da izgleda kao Dženifer Lopez, Star je već imala četiri operacije nosa, četiri operacije grudi, pet liposukcija i tri operacije vagine.

RepublikaFoto: facebook.com/Star Marie Delguidice
Ova zavisnica neće stati sa plastičnim operacijama

Star, pravog imena Stejsi, operacijama se podvrgava od 17. godine i priznaje da je zavisna. Prvobitno je htela da izgleda kao barbika, ali se nada da će se predstojeća operacija, koju naziva božićnim poklonom samoj sebi, učiniti da liči na Kim Kardašijan. 

Prva operacije je bila beg od burnog detinjstva, zbog čega su je roditelji izbacili iz kuće. Nakon tri operacije grudi, podvrgnula se operaciji od 2.000 funti (2.243 eura) kako bi smanjila veličinu bradavica, a kako bi izgledala mlađe uklonila je deo kože oko očiju što ju je koštalo 6.000 funti (6.729 eura). Operaciju zadnjice će imati u decembru.

Nada se da će joj operacije pomoći u karijeri modela, a najveći idol joj je Dita fon Tiz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading