Ispovest domaćice sa sela kod Futoga: TOTALNO PODIVLJAM KAD MI UĐE, uzimala sam lekove, ali ne vredi

Autor:

Razonoda

19.08.2020

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki put sam van sebe kad mi to uradi. I mada znam da to nije dobro, ne mogu da se iskontrolišem. Kad mi je poslednji put uradio to, nisam mogla da se iskontrolišem, drala sam se da me je ceo komšiluk čuo. Krv mi je jurnula u glavu, bila sam u stanju svašta da uradim. Svaki put ista priča. Zna kako da me dovede do ludila i to radi. Premda znam šta mu je cilja, uvek me izvede iz takta, doprinese da se osećam nemoćno i glupo.

RepublikaFoto: Photo by Boba Jovanovic on Unsplash
Foto: Ilustracija

Ovako započinje svoju ispovest domaćica iz Futoga koja ne može da natera svog neposlušnog supruga poljoprivrednika da ne ulazi kaljav u kuću.

- Od kada smo počeli da živimo zajedno, suprug stalno s kaljavim cipelama ulazi u kući. Prvo sam mu lepo objasnila nekoliko puta da se izuva ispred kuće ili da očisti cipele na česmi. Imam razumevanja. Bavi se poljoprivredom, stalno je na zemlji ili u traktoru, ali ne može kaljav u kuću. Ceo decembar sam priovela u spremanju hrane i kuće za svetog Nikolu. Pala sam na nos od posla. U petak, dan uoči dolaska gostiju, uveče je došao iz kafane i s gumenim čizmama punm blata izgacao po kući. Vikala sam da je ceo Futog odjekivao. On se samo smeškao - priča vredna supruga, a prenosi quick-news.info.

Ona je od silne nervoze i nemoću na kraju morala da posegne za tabletama za smirenje da ne bih doživela nervni slom, a odlučno je rešila da sa suprugom ne progovara sve dok on ne promeni ovu lošu naviku.

 

 

 

- Nije fer. Nema smisla. Od prošlog petka ne razgovaramo. Neću da pričam s takvim čovekom koji ne poštuje ono što radim. Sada razgovaramo samo zvanično. Na slavi je, ne mogu biti nepoštena, bio divan. Ali svi su primetili da nešto nije u redu. Njegova sestra mi je rekla da možda preterujem, ali sam se zainatila da s njim ne progovorim do proleća ako treba ukoliko ne promeni loš običaj - zaključila je domaćica sa sela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading