BEZ MILOSTI PREMA BIVŠEM KLUBU: Harden razbio Oklahomu!

Autor:

Sport

19.08.2020

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Hjustona savladali su Oklahomu rezultatom 123:108.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms Harden

Rokitsi su tako poveli protiv Tandera sa 1:0 u seriji. Najbolji pojedinac na meču bio je, ko drugi, nego Džejms Harden. "Brada" je postigao 37 poena, te zabeležio 11 skokova i tri asistencije.

Pratili su ga Džef Grin sa 22 poena, šest skokova i četiri asistencije, odnosno ErikGordon sa 21 poenom, tri skoka i četiri asistencije.

Kod Oklahome najbolji je bio Danilo Galinari sa 29 poena, Kris Pol je dodao 20 (10sk+9as), a Stiven Adams 17 poena (12sk+2as).

Rokitsi su neočekivano lako stigli do vođstva u ovoj seriji. Njihovi protivnici su na samom startu meča uspeli da ostvare minimalnu prednost, da bi izabranici Majka D'Entonija brzo preuzeli stvar u svoje ruke.

Oni su povećavali prednost, koja je tokom drugog kvartala iznosila i +21. Oklahoma nije uspeva da nadoknadi taj zaostatak, koji je u trećoj četvrtini iznosio i -23. Do kraja susreta Hjuston je lako održao veliku prednost i tako poveo u seriji.

Drugi meč ove dve ekipe na programu je u četvrtak od 21.30 po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading