Da ne poveruješ svojim očima! Zastrašujuća fotografija nožnih prstiju kruži internetom: Zgranućete se kad saznate o čemu se radi!

Autor: Republika

Razonoda

16.06.2020

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Susanta Nanda iz Indijske službe za šume objavio fotografiju neobičnih prstiju, njegova objava brzo je postala viralni hit na društvenim mrežama.

On je korisnike upitao mogu li da pogode o kojoj se životinji radi, a onda su krenula brojna nagađanja. Na fotografiji se, naime, vide sivi prsti s noktima kako proviruju ispod stabla, a mnogi su nagađali da pripadaju šimpanzi i gorili. Ali, svi su odgovori bili netačni.

Nakon što niko nije mogao da otkrije o čemu se zapravo radi, Nanda je objavio kako je reč o gljivama koje se zovu "Mrtvački prsti".

Neobično ime dobile su zbog svoga izgleda jer izgledaju baš poput prstiju mrtvaca, a inače rastu od dve do pet zajedno. Česte su u šumama i šumskim predelima, a najčešće rastu iz srušenih drveća i trulih panjeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading