Dobro pogledajte sliku i odaberite cipele! Prve koje vam se svide govore mnogo o vama, ali i o tome kako vas muškarci vide

Autor:

Razonoda

01.03.2020

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koje štikle su vaš prvi izbor, otkriće kakva ste ličnost i kako vas muškarci vide.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Štikle na visoku platformu

U očima muškaraca vi ste jaka i sposobna žena. Muškarci vas gledaju kao nezavisnu i stabilnu i može se desiti da se nekada uplaše da naprave prvi korak jer ne vole da čuju odbijanje. Ipak, vi ste u stvarnosti nežna i ranjiva osoba. Ali to ne pokazujete. Prikazujete sebe sa maskom ledene kraljice i ponekad zaboravljate da je skinete.

Štikle sa otvorenim prstima

Muškarci vas vide kao elegantnu i sofisticiranu osobu. Vi ste aktivna osoba koja je sposobna da iz muškarca izvuče ono najbolje. Zračite srećom i stalno težite uspehu. Sa vama nikada nije dosadno, a iako znate da iznenadite svojom buntovnošću i otkačenim idejama, ipak se na kraju uvek držite svojih životnih principa.

Špicaste salonke

Muškarci vas smatraju misterioznom ženom. Vaše ponašanje i vaši postupci ponekad mogu da budu veoma nepredvidljivi, a muškarci moraju da se potrude kako bi vas razumeli. Ipak, misterioznost privlači muškarce, pa stalno imate nekoga ko je zainteresovan za vas. Često ostavljate i utisak da ste žena sa velikim očekivanjima, pa će vam prići samo oni najhrabriji.

Sandale sa kaišićima

Muškarci gledaju na vas kao na energičnu, veselu i pozitivnu osobu. Uvek ste otvoreni za komunikaciju i sa vama im razgovor ide lako i opušteno, bez posebnih komplikacija. Vaša topla energija privlači pripadnike jačeg pola. Vaša gracioznost i šarm ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, pa svako želi da vam se približi i da ostvari kontakt sa vama.

Cipele sa punom potpeticom

Za vas je na prvom mestu udobnost po svaku cenu, i nikada nećete da trpite neprijatnost ni zbog čega i ni zbog koga. Nikada ne prećutkujete ono što mislite i to uvek smelo govorite, pa vas se muškarci ponekad plaše baš zbog te samouverenosti. Gledaju vas kao jedinstvenu osobu i znaju da vas običan buket neće iznenaditi ni oduševiti.

Niske štikle

Muškarci u vama vide nežnu, romantičnu i mirnu devojku. Oni žele da se brinu o vama i da vas zaštite na svaki mogući način. Znate kako ad se muškarcima pokažete u slatkom svetlu i da ostavite utisak mirne devojke. Ali, ovo je samo igra jer su najčešće ove žene one koje same mogu da postignu sve što zamisle. Po svaku cenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading