(FOTO) Španija bruji, Zidan je ovim potezom zauvek precrtao Luku Jovića iz Real Madrida!

Autor:

Sport

29.02.2020

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje na spisku Zinedina Zidana za El Klasiko. U derbiju sa Barselonom sigurno nećemo gledati Luku Jovića, koji se nije našao u 18 koji će konkurisati za nedeljni okršaj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Umesto Jovića, na opšte iznenađenje celokupne španske javnosti, našao se Marijano Dijaz, koji je ove sezone odigrao samo 44 minuta u Kupu i maltene sve preostalo vreme proveo na tribinama.

Samo je protiv Majorke, beše to u oktobru, bio na klupi, ali nije ulazio u igru.

Pride, krajem januara se povredio, pa mesec dana nije ni trenirao. Vratio se ove nedelje treninzima, ali ga niko nije očekivao u timu za Barselonu.

Svi su tu videli Jovića, ali njega nema. I ne zna se tačno zbog čega. Ne treba zaboraviti da je meč prethodnog kola protiv Levantea srpski napadač morao da propusti zbog stomačnog virusa.

Ne bi to ipak trebalo da prouzrokuje dužu pauzu, ali moguće je da je bolest ostavila traga po Jovića i da je Zidan procenio da protiv Barse mogu da igraju samo oni sasvim spremni.

 

 

Derbi sa Barsom će inače propustiti i Hames Rodrigez, Naćo Monreal, Braim Dijaz i suspendovani Rodrigo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading