(VIDEO) NEVIĐENI KIČERAJ! Ludilo na romskoj svadbi: Haljina sa evrima, zlatan lanac od pet kila i urnebesan kraj veselja!

Autor: Republika

Razonoda

19.12.2019

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Romske svadbe su specifične i to je svima poznato. Osim neobičnih običaja, ono što privlači najvie pažnje je prenaglašena dekoracija, kao i akcenat na novcu koji se daje muzikantima ili pak onom koji je utrošen za pojedine upečatljive "momente" na veselju.

RepublikaFoto: youtube.com/Almost YouTube

Ipak, koliko god se činilo, da u ovoj priči više ništa ne može da nas iznenadi - uvek ima još, uvek može gore i uvek može šokantnije!

Svadba jednog romskog para iz Slovačke je dokaz za to!

Na snimku koji sledi, možete da vidite koliko je sve vezano za organizaciju ovog veselja prenaglašeno. Odsustvo mere i ukusa ispoljava se i kroz dekoraciju, mladinu venčanicu, mladoženjino odelo, burme, kao i hranu koja je poslužena gostima.

Ono što, ipak, najviše "bode" oči jeste haljina od novčanica koju nevesta u jednom trenutku oblači, a potom skida sa nje evre i kiti muzičare...

Na samom kraju videa, prikazano je i kako mladenci, po završetku slavlja, u sobi broje novac koji su dobili, pa se postavlja pitanje da li su to razlozi zbog kojih je svadba i organizovana - demontracija bogatstva i zarada od proslave?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading