(VIDEO) Trampa čeka metak? Evo šta je Nostradamus predvideo za 2019. godinu, a još se nije desilo!

Autor: Republika

Razonoda

21.11.2019

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Apotekar i pisac iz 16. veka nadaleko je prihvaćen kao najpoznatiji svetski prorok. Nostradamusovi sledbenici su uvereni da je navodno mistično tačno predviđao monumentalne događaje tokom istorije, kao i one koji tek treba da se dese.

Foto: facebook.com/Bilgi Kültür Takvimi
Teoretičari zavere smatraju da je Nostradamus istinski prorok i vidovnjak...

Kreg Hamilton-Parker, britanski vidovnjak i medijum, rekao je za Ekpress da je Nostradamus prognozirao naročito nasilnu godinu za američkog predsednika Donalda Trampa.

Prema psihičkom stručnjaku, Nostradamus je predvideo pokušaj atentata na Trampa, oružani sukob na Bliskom Istoku i obnavljanje odnosa sa njegovim ruskim kolegom između 2019. i 2020.

 

 

Hamilton-Parker tvrdi: "Osećam da će Tramp imati drugi mandat, ali Nostradamusa predviđa da će pokušaj atentata biti u drugom mandatu".

Nostradamus je takođe predvideo rat na Bliskom Istoku.

- Osećam da ćemo prve glasove o tome dobiti 2019. godine, ali neće biti potpuni rat.

On takođe tvrdi da će Tramp sklopiti sporazum ili ugovor s predsednikom Vladimirom Putinom.

Ovaj će dogovor navodno odražavati pakt predsednika Trampa sa Severnom Korejom potpisan na junu 2018. na samitu Severne Koreje i Sjedinjenih Država.

Foto: Tanjug/APD
Donald Tramp

Jedna stvar koju Nostradamus nije predvideo je rezultat ili efekti glasanja o Bregzitu.

Hamilton-Parker sam je predvidio da se neće desiti jak Bregzit, zbog čega je rekao da je iznenađen kada je Bregzit izostavljen iz Nostradamusovih proročanstava.

On tvrdi da je te događaje predvidio već u septembru 2017. godine, premerka Tereza Mej pokušala je da ostane na vlasti dok Britanija ne napusti Evropsku uniju.

Ali brza promena rukovodstva Konzervativne stranke doneće novo lice na čelu vlade.

- Ono što je najčudnije u vezi sa Nostradamusovim predviđanjima je da oni, izgleda, nemaju nikakvu referencu na Bregzit. Predviđam tvrd Bregzit sa Mejovom na vlasti do poslednjeg trenutka kada će biti izazov za vođstvo".

- Sledi izazov za liderstvo sa Davidom Davisom i Borisom Džonsonom kao glavnim kandidatima - i Džonson pobeđuje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading