(VIDEO) Ovo je pretužno, ništa slično do sada niste videli! Ovom momku se život u trenutku preokrenuo, ostao je bez udova!

Autor: blic.rs

Razonoda

29.11.2018

07:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što može da izrežira život, ne ume nijedan režiser na svetu, a u to se lično uverio jedan mladić kada se njegov idilični život u samo nekoliko meseci pretvorio u pakao.

Aleks Luis (34) iz Stokbridža u Engleskoj, otac trogodišnjeg mališana, u teškom je stanju pošto je ostao bez ruku, nogu i pola lica.

Uzrok njegovog užasnog i teškog stanja jeste bakterija koja izjeda meso neverovatnom brzinom pa je nesrećni Aleks posle samo 4 meseca ostao bez udova i pola lica.  Lekari su Aleksu morali da odseku obe noge i levu ruku pošto su mu stopala, jagodice na prstima, usne, nos i delovi ušiju doslovno pocrneli. Njegovi vitalni organi jednostavno su otkazali posle čega je nedelju dana bio u potpunoj komi kada je smrtonosna bakterija počela da hara njegovim organizmom.

A sve je počelo pre smao 4 meseca i to najobičnijom prehladom, ali su mu lekari ubrzo rekli da da mu je krv inficirana streptokokom - obično bezopasnom bakterijom koju telo samo izbacuje.

Nesrećom, u njegovom slučaju došlo je do komplikacija - dobio je sepsu i pao je šok, a lekari su mu davali samo 3 odsto šanse da preživi. Prve simptome osetio je u pola noći kada mu je pozlilo pošto je prethodno otišao u toalet i u toku mokrenja video krv. Odmah je pomodreo, a njegova partnerka Lusi s kojom živi odmah ga je odvezla u bolnicu gde su joj rekli da neće preživeti noć.

Međutim, njegova životna snaga bila je jača. Aleks ne samo da je preživeo noć nego mnoge užase koji su usledili, a pre svih užasne amputacije. Posle svega što je prošao sam se sebi čudi i pita kako je uopšte ostao živ, a nada se da će jednog dana stati i na svoje noge, tačnije proteze poput onih koje nosi hendikepirani atletičar Oskar Pistorijus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading