(VIDEO) LICEM U LICE S OPASNIM PREDATOROM: "Celu moju glavu stavila je u usta, ali onda me je totalno iznenadila"

Autor: Republika

Razonoda

10.12.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ovo je trajalo četiri dana.

RepublikaFoto: youtube.com/ Documentary Lab
Leopard foka ulovila pingvina

Fotograf Nacionalne Geografije podelio je priču o svom iskustvu prilikom istraživanja na Antarktiku.

- Ušao sam u vodu, uplašen šta će se desiti, otplivao sam do leopard foke, noge su mi se tresle. A onda je odjednom ispustila pingvina. Došla je do mene i otvorila usta. Njena glava je duplo veća od glave grizlija - rekao je fotograf.

- Celu moju glavu sa sve kamerom stavila je u svoja usta. A onda se desilo nešto neverovatno. Otišla je, ali se vrlo brzo vratila sa živim pingvinom pokušavajući da me nahrani - ispričao je fotograf.

- Nastavila je da ostavlja žive pingvine pored mene, ali je bila pomalo razočarana kada su prolazili pored mene - ispričao je on.

Nastavila je da donosi još.

- Mislim da je shvatila da nisam baš vešt kao predator u njenom okeanu i da ću vrlo brzo umreti od gladi - nastavlja fotograf sa pričom.

Na kraju se uspaničila, počela je da donosi povređene pingvine, a na kraju i mrtve. Mrvila ih je vilicom pokušavajući da mu pokaže kako se to radi, a onda ih na silu gurala u njegovu kameru, misleći da su mu to usta.

Sve ovo je trajalo četiri dana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading