KOKAIN, GOLE GRUDI I ORGIJE: Strjuardesa pred let otkucala svog pilota i to nije sve! Samo da čujete šta je još radio PRE UKRCAVANJA U AVION!

Autor:

Razonoda

28.09.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne samo što je svojim potezom ocrnio avio-kompaniju za koju radi, već je i najverovatnije potpisao razvod braka

KOKAIN, GOLE GRUDI I ORGIJE: Strjuardesa pred let otkucala svog pilota i to nije sve! Samo da čujete šta je još radio PRE UKRCAVANJA U AVION!

Foto: pixabay.com

Stjuardesa jedne avio-kompanije prijavila je svog pilota za skandalozno psihičko stanje zbog kojeg nije bio u stanju da upravlja avionom na relaciji Johanesburg – London.

Stjuardesa je otkrila i kako je potom tvrdila, imala je dokaze za to, da je pilot noć pre leta bio na jednoj razuzdanoj žurci na kojoj je šmrkao kokain sa golih grudi devojke.

Ne samo što je svojim potezom ocrnio avio-kompaniju za koju radi, već je i najverovatnije potpisao razvod braka.

Majk Biton, oženjeni čovek i otac jednog deteta, imao je slobodnu noć u Johanesburgu nakon čega je trebalo da odleti za London kao kopilot.

Noć je proveo uživajući u alkoholu, drogi i ženskom društvu, čime se kasnije u porukama pohvalio svojoj prijateljici stjuardesi, piše The Sun.

- Bio sam veoma loš dečko - napisao joj je između ostalog.

Pre nego što je sledećeg dana trebalo da poleti, stjuardesa ga je izdala i prijavila nadređenima koji su hitno otkazali 12-časovni let iz Johanesburga za London, koji je koštao avio kompaniju oko 100.000 funti.

Biton je suspendovan i sutradan se, kao putnik, vratio kući u London. Tamo je testiran na drogu, a kada je nalaz bio pozitivan, otpušten je. Interesantno je da je sat vremena pre ukrcavanja u avion i dotičnoj stjuardesi slao poljupce, što nikada nije činio pre.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Beton je u poruci stjuardesi rekao da je u jednom noćnom klubu sreo dvojicu meštana, Velšanku na odmoru i "mladu špansku pticu".

Nakon nekoliko sati opijanja, grupa se preselila u hotelski bar i na kraju završila u stanu jednog od muškaraca iz kluba.

- Velšanka je odlučila da ja mogu da budem njen dečko, a Špankinja se uplela sa jednim od meštana koji joj je lizao grudi na kauču.

Devojke su potom plesale u toplesu, a onda je stigao i kokain, "pohvalio se" Biton.

- Negde sam izgubio košulju, a jedan od meštana mi je ponudio poslužavnik sa nekoliko redova kokaina. Onda smo raspravljali sa čijih bi grudi bilo najbolje da ga ušmrkamo, i tako sam ovu noć završio šmrkajući kokain sa grudi jedne devojke u Johanesburgu.

Ostao sam kod Velšanke i satima se "zabavljao" sa njom (valjda je kokain tu odigrao svoju ulogu), nakon čega sam bio u tolikoj komi da nisam mogao da podignem glavu“, napisao je on.

Izvor iz British Airlinesa rekao je da je cela kompanija u šoku zbog ovog slučaja.

- Od svih loših ponašanja koja se dešavaju između letova, ovaj incident je najneverovatniji. Prvi oficiri su prošli rigoroznu obuku i znaju zakone napamet. Njihov glavni zadatak je da brinu o bezbednosti putnika. Ideja da se stjuardesi pošalje poruka o detaljima zabave ispunjene drogom koja se održavala između letova je neverovatno glupa - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading