ANĐELA NA KRITU ODBILA DA PLATI VEČERU: Ljutito napustila restoran, a onda je zbog reakcije šefa restorana POČELA DA PLAČE!

Autor:

Razonoda

09.09.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča je otišla mnogo daleko. Žena nije mogla da veruje da će jedan njen gest podići toliko prašine

ANĐELA NA KRITU ODBILA DA PLATI VEČERU: Ljutito napustila restoran, a onda je zbog reakcije šefa restorana POČELA DA PLAČE!

Foto: pixabay.com

Da su znali koliko će priča imati veliki odjek da će je pola Evrope prenositi, Britanci Anđela i Ian Meki iz Liverpula sigurno ne bi uradili ono što jesu tokom nedavnog letovanja na Kritu.

Anđela i Ian su navodno pobegli iz tri restorana na Kritu ne želeći da plate večeru. Te informacije procurele su u javnost posle njihove kritike jednog restorana na TripAdvisoru.

Grčki ugostitelji su se, kako Anđela tvrdi, očito udružili u želji da im se osvete i napisali su nešto za šta je pitanje da li je istina – da su par koji uvek beži iz restorana pre plaćanja računa.

“Ne znam kako drugačije da protumačim to što se sada priča za nas. Ono što smo doživeli i uradili na Kritu, potpuno se razlikuje od njihovih laži”, napisala je Anđela na TripAdvisoru.

Šta se ovde dogodilo?

Anđela i Ian poslednjih 35 godina istražuju Krit i druga grčka ostrva, ali pre nekoliko nedelja nisu imali dobra iskustva s njihovom kuhinjom.

Republika

Foto: Facebook/AngelaMcKie

Ian i Anđela Meki

 

Boraveći u malom mestu Kutulufari večerali su u taverni Pitari kada im je konobar doneo, kako tvrde, jako loše spremljeno pileće meso i još lošiji krompir.

- Nismo od onih koji se žale po restoranima, ali sada nam je obrok zaista bio loše spremljen. Suprug je pozvao konobaricu i rekao joj je da mi ta dva jela nećemo jesti i da nam donese ako je moguće bolje spremljeno meso sa krompirom. Tada je nastao pakao - kaže Anđela (54).

Videvši da ih konobarica ignoriše, oni su posle dva-tri zalogaja ostavili jelo na stolu, ustali su i otišli.

- Na parkingu restorana sustigao nas je menadžer koga smo i tražili ali unutra nije hteo da nam priđe. Rekao nam je da moramo da platimo, a ja sam mu odgovorila da mi ne pada na pamet da to uradim. Potom mi je rekao da će, u slučaju da ne platimo, zvati policiju i noć ćemo provesti u zatvoru. Bio je jako ljut, vikao je. Suprugu je pozlilo, a ja sam počela da plačem. Vratili smo se i popili piće koje nam je ostalo i platili smo sve 52 evra - kaže Anđela.

Nakon što su se žalili na ovaj restoran na TripAdvisoru javili su se ugostitelji iz dva komšijska restorana verovatno izmislivši priču da su pobegli iz njihovih objekata.

- To ne može da bude istina jer smo u tom selu bili samo jedno popodne i veče. Po njihovoj priči ispada da smo imali tri večere tokom četiri sata boravka. Ma, dajte, molim vas - napisala je Anđela, prenosi Daily mail.

Ona je dodala da su Grci ispali nefer prema njima budući da obožavaju tu zemlju i smatraju da su svi ljudi divni.

- Sad nam Grci redom poručuju da se ne vraćamo kod njih. Šta je trebalo, da jedemo loše spremljenu hranu i otrujemo se možda - zaključila je Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading