OD SMRADA SE I PILOTIMA SLOŠILO: Putnici ostali u šoku ZBOG UZROKA neprijatnog mirisa na letu, avion hitno MORAO DA SLETI!

Autor:

Razonoda

05.09.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok su se putnici gledali u avionu među sobom, letelicom se širio toliko grozan miris da su i piloti morali da odreaguju odmah

OD SMRADA SE I PILOTIMA SLOŠILO: Putnici ostali u šoku ZBOG UZROKA neprijatnog mirisa na letu, avion hitno MORAO DA SLETI!

Foto: pixabay.com

Avion koji je leteo iz američkog grada Atlante za Barselonu morao je da se negde iznad Virdžinije okrene i hitno vrati u bazu!

Uzrok neočekivane odluke pilota bio je nesnosan smrad koji se proširio po letelici. Ispostavilo se da je jedan od putnika bolestan ušao u avion te da je imao dijareju.

Ne samo što je morao da na svakih deset minuta ide u toalet, već je, dok je prolazio hodnikom aviona ostavljao tragove izmeta po podu, pa je normalno funkcionisanje leta dovedeno u pitanje.

U poruci poslatoj kontroli letenja, pilot je rekao:

"Preusmeri na Atlantu — dijareja putnika u celom avionu — biološka opasnost“.

Audio snimci su takođe potvrdili situaciju, a piloti su čuli da govore:

"To je samo problem biološke opasnosti, imali smo putnika koji je imao dijareju po celom avionu pa žele da se vratimo u Atlantu“.

 

 

Dok su putnici u šoku tražili da se pošto poto domognu normalnog vazduha, posada je u dogovoru sa službom čistačica kompanije Delta uspela da za nekoliko sati promeni tepih i sanira štetu. Štaviše, putnici su se vratili u avion koji je bio, kako kažu čistiji nego prvi put kad su ušli u njega.

- Supruga i ja smo bili na letu. Bio je nered. Piloti su doneli ispravnu odluku da se okrenu. Zemaljska posada je skinula tepih i stavila novi. S obzirom na okolnosti, zemaljska posada je odradila odličan posao, zajedno sa pratiocima i pilotima - rekao je jedan putnik.

I drugi putnici hvalili su sjajnu reakciju zemaljske posade Delte, a jedan od njih dodao je i da su ponovo krenuli za Španiju oko 2.30 ujutro.

- Sve je užasno mirisalo. Bilo je neizdrživo. Kola hitne pomoći odvezla su bolesnika, a posada je avion dovela u besprekorno stanje. Svaka čast!.

Delta je u saopštenju navela da su njeni timovi radili što je brže moguće i bezbednije kako bi temeljno očistili avion

- Doveli smo naše klijente do konačnog odredišta. Iskreno se izvinjavamo svima zbog kašnjenja i neprijatnosti za njihove planove putovanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading