PRED POROĐAJ PRODALA SVE IZ KUĆE i KRENULA NA LUDO PUTOVANJE: Rezultat njene odluke šokirao je sve!

Autor:

Razonoda

02.09.2023

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znala je da mora da donese najtežu odluku, u čemu je imala podršku supruga. Ono što se kasnije desilo, pratio je ceo svet

PRED POROĐAJ PRODALA SVE IZ KUĆE i KRENULA NA LUDO PUTOVANJE: Rezultat njene odluke šokirao je sve!

Foto: Instagram/babyboredabroad

Jednogodišnji Altas Montgomeri ne odrasta kao druga deca. Atlas gotovo da nema kuću jer je od rođenja u kamp prikolici!

Ovaj mališa video je za 11 meseci života više zemalja nego mnogi od nas za života, a za sve su “krivi” otac i majka Vil Montgomeri (31) i Beks Luis (29) koji žive život travel blogera i nomada.

- Pre nego što se Atlas rodio, nije nam palo na pamet da bismo mogli da putujemo s njim. Prodali smo sve iz kuće, kupili kamper i rešili da sinu od rođenja usadimo gen da voli ceo svet. Kako se rodio, tako smo došli do zaključka da bi i njegovo ime moralo da bude posvećeno putovanjima. I nismo se prevarili – obožava ih! - kaže Beks.

Tročlana porodica tokom cele godine je u kamperu obilazeći Evropu. Poslovi su im takvi da mogu da ih obavljaju na laptopu u pokretu, pa je Atlas i tu profitirao.

Republika

Foto: Instagram/babyboredabroad

Trio je večito na putovanjima i kažu da im je to ostvarenje sna

 

- Svaki Atlasov napredak u rastu dogodio se u drugoj državi. Neverovatno! U Švajcarskoj je počeo da puzi, prvi zub je dobio u Norveškoj a čvrstu hranu probao je u Francuskoj. Bio je u San Marinu, Italiji, Vatikanu, Lihtenštajnu, Španiji, Portugalu, Holandiji, Luksemburgu, Belgiji, Nemačkoj, Sloveniji, Hrvatskoj Češkoj, Danskoj, Slovačkoj, Švedskoj i Finskoj - kaže njegova majka i dodaje:

- Radost putovanja prvi put je osetio na Novom Zelandu i u Singapuru kada smo otišli u posetu rodbini mog muža. Tada smo kupili Fiat Ducato za 14.000 dolara kako bismo išli s njim po Velikoj Britaniji. Potom je krenulo spontano putovanje po Evropi - otkriva Beks Luis.

Par sve dogodovštine kači na Instagram. Tamo su otkrili pre početka putovanja da su iz kuće prodali skoro sve kako bi imali za novi Fiat.

- Putujemo skromno i ne trošimo više od nekoliko evra dnevno na hranu. Imamo sve u prikolici. Jedino smo u Italiji malo poludeli za njihovom hranom. Atlasu su se najviše dopale Francuska i Alpi. Nisu svi u familiji bili za ovo što radimo, ali uverili su se i oni da je sjajna ideja - zaključuje Beks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading