"ŠTA IH TAMO PRIVLAČI, NIKOM NIJE JASNO": Andrija skenirao sve profile Srba na letovanju u Grčkoj I ZAPALIO MREŽE!

Autor:

Razonoda

23.08.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Analiza tipova Srba koji iz godine u godinu gotovo u istom apartmanu u istoj ulici i u istom gradu letuju nasmejala je mnoge, dok je bilo i onih kojima se opisi nisu dopali

"ŠTA IH TAMO PRIVLAČI, NIKOM NIJE JASNO": Andrija skenirao sve profile Srba na letovanju u Grčkoj I ZAPALIO MREŽE!

Foto: pixabay.com

Izvesni Andrija iz Fejsbuk grupe “Grčka info” izanalizirao je sve tipove srpskih turista koji godinama, pa i decenijama unazad letuju u ovoj zemlji.

Na grupi koja je isključivo namenjena turizmu u Grčkoj, Andrija je, očito uz dosta iskustva sa lica mesta, opisao kakvi su sve gosti iz naše zemlje, od mesta do mesta, piše Blic.

U analizi je obuhvatio desetak najpopularnijih lokacija u Grčkoj za srpske turiste.

Nei Pori – najgori, spremni da brane izbor za letovanje kao kaubojci utvrđenje. Šta ih tamo toliko privlači nije nikom jasno, Grcima pogotovo. Zajednički imenitelj plaža, dečica, komarci.

Paralija – bukvar srpskog turizma. Ko položi ide dalje, mada mnogi nisu prešli u veći razred. Destinacija za turiste koji strane jezike pričaju rukama. Slike mora i plaže se u grupama dele ponekad jer je samo ponekad more čisto.

Halkidiki (Kasandra) – sveto trojstvo turizma, Polihrono, Hanioti, Pefkohori. Stalno svađa koje mesto je bolje mada je utisak da je sve isto s***nje, drugo pakovanje. Pojedini godinama letuju u istom mestu u istoj zgradi u istom studiju. Ludilo!

Sitonija – to su isti oni turisti sa Kasandre, samo sad pričaju 'mi više volimo Sitoniju, bolje su plaže'. Misle da su apgrejdovana verzija turista. Svi se, po pravilu, kad-tad vrate na Kasandru.

Lefkada – svi imaju iste slike, sa istog mesta, sa visine, samo su devojke (žene) različite. 50 nijansi plavog. Večno raspravljaju koje je more bolje Jonsko ili Egejsko.

Republika

Foto: RINA

 

 

Tasos – prelaze hiljade kilometara oko ostrva u potrazi za najlepšom plažom kao za eliksirom mladosti. I svi imaju onu njihovu najlepšu plažu. Verni su i vraćaju se više puta. Još samo da nauče kad ide trajekt iz Keramotija da ne postavljaju jedno isto pitanje hiljadu puta.

Stavros i okolina – tihi, retko kad nešto objave, kao da ih je sramota što su tu na moru. Ili nemaju čime da se pohvale. Ne gube ni burme, čudni neki ljudi.

Južna Grčka – postoje i turisti koji su se odvažili da krenu u bespuće Grčke ispod Platamona u osvajanje ostrva, Peloponeza, Atine. Na njih se gleda kao na avanturiste koji idu u neistražene predele bez dovoljno informacija o ceni girosa, ležaljki, auto-mehaničarima… njihove objave uglavnom imaju po nekoliko lajka uz skroman komentar 'lepo', a u sebi se misli Bože budale, pored onako lepog Nei Porija oni lutaju nekim Kikladama", stoji u Andrijinoj objavi.

Komentari su bili očekivano različiti. Iako je veći deo čitalaca u Fejsbuk grupi sve ovo oduševljeno prihvatio kao šalu, uz komentare tipa: “Bravo, majstore”, bilo je i onih koji su se očito uvredili opisima.

- Odavno nešto sa manje ukusa i humora nisam pročitao", "Ma najbolje nigde da se ne ide i niko nikad ništa da ne objavi niko ništa da pita, niko da pohvali niko da kudi... Kako vi što sedite na prvom oblaku do Zevsa, ne bi imali koga da ismevate!!! E tugo moja, čime vi svoju sujetu hranite - glasio je jedan komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading