PUTUJETE U BARSELONU? Ovo morate poneti sa sobom!

Autor: Promo

Razonoda

24.11.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplanirali ste romantično putovanje za godišnjicu u vašem omiljenom gradu – Barseloni i osmislili sve do detalja! Nemojte da dozvolite da vam i najmanja sitnica, koja može poći po zlu, pokvari dugo planiran odmor.

PUTUJETE U BARSELONU? Ovo morate poneti sa sobom!

Foto: iStock

Barselona je grad koji živi 24 sata i važi za jedan od najlepših u Evropi. Nema sumnje da će vam šetnja ulicama ovog romantičnog i šarmantnog grada prijati.

Vaš odmor učinićete bezbrižnijim i sigurnijim ukoliko pre odlaska na put kupite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja, koja pokriva skupe troškove lečenja usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja za vreme privremenog boravka u inostranstvu.

Vaše je samo da se spakujete, ponesete kofer dobrog raspoloženja, ceger pun osmeha i bezbrižno sa svojom voljenom osobom uživate u romantičnom produženom vikendu.

Ako odlučite da Putno zdravstveno osiguranje uplatite preko WEBSHOP-a, AMS Osiguranje vam poklanja 30% popusta na polisu. Cena polise Putnog zdravstvenog osiguranja za četiri dana u Barseloni, sa doplatom za pokriće COVID-19 i popustom, iznosi samo 848 RSD po osobi.

Pozivom na broj telefona navedenog u polisi ili pokazivanjem polise u zdravstvenom centru, ukoliko je ugovoreno, dobićete medicinsku pomoć u vidu:

  • ambulantnog i bolničkog lečenja kao posledice iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja do ugovorene obaveze
  • neophodnih lekova, zavoja i medicinsko tehničkih pomagala do ugovorene obaveze
  • neophodne dijagnostike do ugovorene obaveze
  • stomatoloških tretmana do 200€
  • medicinske pratnje
  • lekarskih saveta i upućivanje na lekare
  • prevoza u zemlju prebivališta do 7.000€ u okviru ugovorene obaveze, kada se iz zdravstvenih razloga ne možete vratiti na način na koji ste to nameravali
  • neophodnog prevoza do zdravstvene ustanove radi lečenja, vozilom hitne pomoći do najbliže bolnice.

Foto: iStock

 

Pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja na 0800 009 009 ili polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kupite na WEBSHOP-u i bezbrižno i nasmejano krenite na put!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading