JOŠ MALO DO LETOVANJA: Šta treba uraditi pred putovanje?

Autor: Republika

Razonoda

12.07.2022

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo šta je u stanju da nas tako dobro rashladi u ove vrele julske dane kao što to može pomisao na skori odmor. Još samo malo i bićemo na svojoj omiljenoj letnjoj destinaciji.

JOŠ MALO DO LETOVANJA: Šta treba uraditi pred putovanje?

Foto: NIS

Činjenica da većina nas u svom "letnjem raju" može da provede tek desetak dana godišnje, samo je razlog više da dobro isplaniramo odmor i ne dozvolimo da ga bilo šta pokvari.

Jedna od najvažnijih stvari na putu do letovališta jeste da obezbedimo pouzdano prevozno sredstvo kojim ćemo putovati. Ukoliko se odlučimo za automobil, vrlo je važno da on prođe redovnu proveru kako bismo se bez trzavica dovezli do željenog mesta. Za većinu vozača je prioritet bezbednost zbog čega najpre proveravaju kočnice ili sistem za upravljanje.

Međutim, od nemalog značaja je i gorivo koje koristimo, jer pojedina premijum goriva, ukoliko ih redovno koristimo, omogućavaju da se značajno unapredi naše vozačko iskustvo. Na ovaj način, takođe, doprinosimo i sopstvenoj bezbednosti, jer od kvaliteta derivata koje koristimo zavise pouzdanost i radni vek motora.

Ukoliko koristite G-Drive, premijum gorivo kompanije NIS, imaćete još jednu brigu manje na putu za letovalište, jer su efikasniji rad i bolje performanse motora zagarantovane. Ovo gorivo je proizvedeno u Rafineriji nafte u Pančevu, prema najvišim tehnološkim standardima. U pitanju su G Drive 100, visokooktanski aditivirani benzin od minimum 100 oktana, i G-Drive dizel, aditivirano dizel gorivo.

Premijum G-Drive gorivo proizvedeno je po specijalnoj formuli koja omogućava efikasniji rad motora i sadrži aktivne komponente koje poboljšavaju performanse motora automobila. To znači da motor duže ostaje ispravan i da je manje podložan kvarovima.

Pored toga, formula G-Drive 100 premijum benzina sadrži i jedinstvenu termostabilnu komponentu goriva, odnosno modifikator trenja koji je zadužen za smanjenje trenja između klipa i cilindra u motoru. Na taj način se unapređuje dinamika motora i povećava njegova snaga. Smanjenje trenja u automobilu doprinosi manjem habanju i dužem radnom veku motora.

Najbolji dokaz kvaliteta G-Drive 100 goriva svakako su testovi Milbrook Proving Ground-a, jednog od najvećih centara za testiranje vozila koji obuhvata kapacitete za testiranje i razvoj vozila, a koji su potvrdili sve benefite korišćenja premijum goriva kompanije NIS.

Zato, kada se spakujete, proverite da li ste sve poneli, te se iznova uverite u bezbednost svog automobila, preostaje vam još samo da sipate G-Drive gorivo i dugo željeni odmor može da počne. Srećno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading