WHATSAPP UVODI NOVU FUNKCIJU: Promeniće način na koji štitite svoju privatnost!

Autor:

Razonoda

12.02.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno, korisnici moraju ručno podešavati zaključavanje na svakom uređaju, umesto da se automatski sinhronizuje.

WHATSAPP UVODI NOVU FUNKCIJU: Promeniće način na koji štitite svoju privatnost!

Foto: Printscreen

WhatsApp, popularna aplikacija za razmenu poruka u vlasništvu Meta kompanije, priprema se da unapredi privatnost korisnika kroz novu bezbednosnu funkciju.

Ova promena, koju je prvo primetio WABetaInfo, omogućiće korisnicima da sinhronizuju zaključavanje razgovora na svim uređajima povezanim sa njihovim nalogom. To znači da će, ukoliko korisnik zaključa određeni razgovor na svom pametnom telefonu, taj zaključak biti automatski primenjen i na isti razgovor kada se pristupi WhatsApp-u na računaru, tabletu ili bilo kom drugom povezanom uređaju.


Ovo unapređenje će rešiti trenutni nedostatak funkcionalnosti, gde su postavke zaključavanja specifične za svaki uređaj posebno.

Trenutno, korisnici moraju ručno podešavati zaključavanje na svakom uređaju, umesto da se automatski sinhronizuje. Očekuje se da će ova promena biti uvedena u narednom ažuriranju WhatsApp-a, a trenutno je dostupna za preuzimanje korisnicima beta testera putem Google Play prodavnice.


Pored najave o unapređenju zaključavanja razgovora, nedavno potvrđeno da će WhatsApp omogućiti razmenu poruka između platformi putem svog servisa.

Ovo znači da će korisnici biti u mogućnosti da šalju poruke između WhatsApp-a, Telegrama ili Signala, i obrnuto.

Međutim, ova funkcija će verovatno biti dostupna samo u evropskoj regiji. Ova inovacija će omogućiti korisnicima veću fleksibilnost u komunikaciji i mogućnost da koriste više platformi za razmenu poruka.


Sve ove promene ukazuju na posvećenost WhatsApp-a unapređenju korisničkog iskustva i jačanju privatnosti korisnika, čineći aplikaciju još konkurentnijom na tržištu aplikacija za razmenu poruka. Očekuje se da će ove promene biti dobro prihvaćene od strane korisnika širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading