MARK ZAKERBERG SRLJA U SMRT: Alarm u Meti, zaposleni IZBEZUMLJENI od straha

Autor:

Razonoda

07.02.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor povukao je u poslednje vreme nekoliko poteza koje niko u kompaniji nije dočekao sa oduševljenjem

MARK ZAKERBERG SRLJA U SMRT: Alarm u Meti, zaposleni IZBEZUMLJENI od straha

Foto: Tanjug/AP

Vodeći kadrovi kompanije Meta, barem oni najbliži generalnom direktoru Marku Zakerbergu uplašeni su za njegovo zdravlje.

Rukovodioci u kompaniji Meta (bivši-Facebook) su toliko izbezumljeni dodatnim aktivnostima generalnog direktora Marka Zakerberga, da direktno upozoravaju investitore da zbog krize srednjih godina srlja u smrt.

U godišnjem finansijskom izveštaju kompanije, Meta upozorava da su Zakerberg i drugi neimenovani "članovi menadžmenta" počeli da se bave različitim aktivnostima visokog rizika, kao što su borbeni sportovi, ekstremni sportovi i rekreativna avijacija, koje nose rizik od ozbiljnih povreda i smrti.

"Ako bi Zakerberg iz bilo kog razloga postao nedostupan, moglo bi doći do negativnog materijalnog uticaja na naše poslovanje", navodi se u izveštaju.

"Gubitak drugog ključnog osoblja, uključujući članove menadžmenta, kao i ključno osoblje za inženjering, razvoj proizvoda, marketing i prodaju, takođe bi mogao poremetiti naše operacije i imati negativan uticaj na naše poslovanje", stoji u izveštaju kompanije.

Meta širom sveta zapošljava više od 67.000 ljudi i ukoliko bi se nešto iznenada dogodilo Zakerbergu, to bi svakako uticalo na kompaniju ali verovatno i mnoga radna mesta.

Prošlog leta, Zakerberg i njegov rival Ilon Mask, dogovorili su se da se sastanu u ringu u staromodnoj borbi prsa u prsa. Do sada su ih razni faktori, uključujući prigovore Maskove majke, sprečili da se suoče.

Zakerberg i Mask su na sreću odustali od sulude ideje, ali generalni direktor Mete nastavlja sa ekstremnim aktivnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading