POMAŽE KAO NIKO DRUGI DA BUDEMO ZDRAVI I IMAMO DOBAR SAN: Novi Huawei sat stigao i u Srbiju, a evo šta još nudi korisnicima!

Autor:

Razonoda

06.10.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huawei Watch GT 4 spoj JE elegantnog dizajna i visoke funkcionalnosti, po čemu je GT serija prepoznatljiva. Huawei Watch GT 4 pomera granice estetike i kvaliteta praćenja sportske aktivnosti, uz posebno unapređene funkcije praćenja zdravlja i kvaliteta sna

POMAŽE KAO NIKO DRUGI DA BUDEMO ZDRAVI I IMAMO DOBAR SAN: Novi Huawei sat stigao i u Srbiju, a evo šta još nudi korisnicima!

Foto: Goran Srdanov

Najnoviji pametni sat, Huawei Watch GT 4, predstavljen je na svečanom događaju u Narodnom muzeju.

Huawei je na ovaj način ujedno obeležio i deceniju uspeha u svetu nosivih uređaja i potvrdio poziciju lidera u inovacijama mobilne tehnologije.

Republika

Foto: Goran Srdanov

 

Događaj su svojim prisustvom upotpunile brojne poznate ličnosti, kao i predstavnici medija, koji su imali priliku da se bolje upoznaju sa inovacijama koje donosi Huawei Watch GT 4, da saznaju nešto više o evoluciji Huawei pametnih nosivih uređaja, a ujedno je i predstavljen Huawei Watch Ultimate Design, titanijumski pametni sat sa detaljima od 18-karatnog zlata.

Povodom jubileja zvanicama se obratio Tomas Liu, ofis direktor Huawei Serbia.

- Glavna vizija i misija kompanije Huawei je da donese digitalne tehnologije svakoj osobi, u svaki dom i organizaciju u cilju kreiranja potpuno povezanog, inteligentnog sveta. Tokom godina, Huawei je napravio veliki napredak u ovoj oblasti po pitanju upotreba inovativne tehnologije, jedinstvenog dizajna proizvoda, vrhunskih materijala i unikatnog poslovnog modela. Ove godine slavimo 10 godina prvog Huawei sata. Od 2014. godine smo razvijali pametne nosive uređaje, a sada vam predstavljamo sve inovacije kroz najnoviji Huawei Watch GT 4 - rekao je Liu.

Republika

Foto: Goran Srdanov

Tomas Liu

Zvezda čitavog događaja bio je novi pametni sat Huawei Watch GT 4, koji nastavlja jedinstveni spoj elegantnog dizajna i visoke funkcionalnosti, po čemu je GT serija prepoznatljiva. Huawei Watch GT 4 pomera granice estetike i kvaliteta praćenja sportske aktivnosti, uz posebno unapređene funkcije praćenja zdravlja i kvaliteta sna.

Karakteristike koje posebno izdvajaju ovaj gedžet u svetu pametnih satova jesu baterija koja obezbeđuje do dve nedelje optimalnog funkcionisanja, kao i vrhunska kompatibilnost sa svim Android i iOS uređajima.

Detalje o ovom inovativnom gedžetu predstavila je Nada Tubić, Huawei Channel manager EBG.

Sofisticirani dizajn, unapređene sportske funkcije, praćenje kvaliteta sna i druge vodeće karakteristike nove Huawei Watch GT 4 linije prikazane su preko odevnih kombinacija modela, što je privuklo posebnu pažnju zvanica u Narodnom muzeju. Za kombinacije koje su nosili ženski modeli zaslužna je poznata modna kreatorka Kristina Bekvalac, dok se za sportsko-elegantno izdanje muških modela pobrinuo Nike.

Pored najnovijeg Huawei Watch GT 4, publici je predstavljena i istorijska izložba Huawei nosivih uređaja, kojima je obeležena uspešna decenija inovacija u svetu pametnih satova i narukvica, od prve pametne narukvice Huawei Talk Band B1, preko Huawei Watch, do satova iz GT serije. Pažnju je privukao i Huawei Watch Ultimate Design, premium pametni sat koji pored naprednih karakteristika, materijala najvišeg kvaliteta i otpornosti na dubinu od čak 100 metara poseduje i detalje od 18-karatnog zlata.

Republika

Foto: Goran Srdanov

Sara Jovanović

Da je Beograd bio centar tehnoloških inovacija potvrdio je veliki broj prisutnih predstavnika medija, ali i brojne poznate ličnosti i influenseri koji su svojim prisustvom uveličali čitav događaj. Među gostima su se našli Sara Jovanović, Lea Stanković, Dušan Petrović, kao i Stefan i Danijela Buzurović.

Što se Huaweija tiče, proizvodi i usluge kompanije dostupni su u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini.

Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd.

Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading