NOSITE IH NAPOLJU, A S NJIMA SLUŠATE MUZIKU, SVE SLIKATE I PRENOSITE NA INSTAGRAMU! Nove pametne naočare OBORILE SVET S NOGU

Autor:

Razonoda

02.10.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna količina promena proizvod je politike Mete koja je rešila da pre pravljenja ovog modela za sve konsultuje već postojeće korisnike

NOSITE IH NAPOLJU, A S NJIMA SLUŠATE MUZIKU, SVE SLIKATE I PRENOSITE NA INSTAGRAMU! Nove pametne naočare OBORILE SVET S NOGU

Foto: youtube.com/CNET

Posle nekoliko meseci odlaganja, Meta je konačno pustila u prodaju nove pametne naočare Ray-Ban next generation.

Nova kolekcija pametnih naočara od samog starta nema koga nije oduševila. Sve perfomanse su značajno bolje a njihova cena naročito je zanimljiva – koštaju oko 280 evra, što je daleko manje od očekivane (spominjalo se da će koštati 400 evra).

Šta je donela “nova generacija” naočara?

Meta je ovog puta i te kako vodila računa o komentarima korisnika pa je vođena njima uvela i najveće promene.

"Pametne naočare Ray-Ban Meta oslobađaju vas ograničenja fotoaparata koji se drže u ruci. Omogućuju vam da snimite fotografiju ili video isečak iz svoje jedinstvene tačke gledišta, omogućujući vam ne samo da ponovo proživite trenutak, već i da stvarno živite u trenutku", stoji u opisu naočara.

Zvuk im je sada daleko bolji jer nude prošireni bas, veću maksimalnu glasnoću i poboljšani usmereni zvuk. Niz od pet mikrofona podržava impresivno audio snimanje.

Nova kamera daje kvalitetnije fotografije i 1080p videozapise u trajanju do 60 sekundi. Jednostavna glasovna naredba omogućuje korisnicima direktno deljenje fotografija s prijateljima i porodicom.

Redizajnirano kućište za punjenje drži do osam dodatnih punjenja, pružajući ukupno 36 sati korišćenja uz zadržavanje elegantnog, kompaktnog dizajna.

Kolekcija sadrži dobro poznate varijante Wayfarer i Headliner u mat crnoj i sjajnoj crnoj, kao i tri prozirne boje okvira u Jeans, Rebel Black i Caramel boji.

Smanjena težina i tanji profil čine naočare udobnijima za duže nošenje. Također su otporni na vodu (IPX4).

Poseban novitet je da korisnici sada mogu da kroz naočare sve prenose s njima uživo direktno na Facebook ili Instagram.

Najveća promena je verovatno to što je u naočare integrisana i komunikacija s veštačkom inteligencijom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading