CHATGPT JE UPRAVO POSTAO NEZAUSTAVLJIV: Vraćen mu je pristup internetu, a sa ovom promenom potpuno će POKORITI SVET

Autor:

Razonoda

29.09.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Do juče je izgledalo da će biti nerešiv problem aktuelnosti podataka kojima raspolaže chatbot, međutim, preko noći se preokrenulo sve

CHATGPT JE UPRAVO POSTAO NEZAUSTAVLJIV: Vraćen mu je pristup internetu, a sa ovom promenom potpuno će POKORITI SVET

Foto: pixabay.com

Budućnost ChatGPT-a nije poznata baš kao što se ni za šta ne može tvrditi sa sigurnošću šta će biti.

Međutim, kako za sada stvari stoje, ova pomoć veštačke inteligencije na internetu u sadašnjosti pokazuje velike rezultate, a tek će ih ostvarivati.

OpenAI je nedavno ponovo omogućio ChatGPT-u pristup internetu, omogućujući svom chatbotu da uhvati i prezentuje trenutne informacije sa interneta.

Ovo je ubedljivo najveća promena za Chatbota do sad jer je njegova izvorna verzija bila ograničena na posed informacija i na njihovo deljenje zaključno sa septembrom 2021. godine.

Novo uspostavljanje pristupa internetu označava značajan napredak u mogućnostima ChatGPT-a.

OpenAI je privremeno onemogućio ovu prednost u julu, ali je u međuvremenu rešio probleme. Korisnici će sada imati pristup ažuriranim informacijama, povećavajući validnost i tačnost odgovora koje dobijaju od tog AI chatbota.

Foto: pixabay.com

 

Vredno je napomenuti da je prednost pregledavanja trenutno dostupna samo pretplatnicima nivoa Plus i Enterprise.

Međutim, iz OpenAI-a kažu kako će ova funkcionalnost na kraju biti dostupna svim korisnicima, osiguravajući široki pristup ChatGPT-ovim sposobnostima pretrage.

ChatGPT je već stekao globalno priznanje kao vodeći Chatbot koji služi korisnicima na različitim nivoima pristupa.

Putem podrške kao što je "Pregledaj s Bingom," nudi pristup internetskoj povezanosti, omogućujući korisnicima da dođu do mnoštva informacija.

Prethodno su tehničke poteškoće naterale OpenAI da privremeno onemogući to što je izazvalo prekid u pristupu internetu.

Neki korisnici su iskoristili ChatGPT za zaobilaženje sistema plaćanja na raznim veb lokacijama, što je izazvalo zabrinutost među kompanijama i veb lokacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading