ZABORAVITE NA WINDOWS I MAC: Ovaj računar ćemo u narednih 20 godina IMATI SVI! Razlog je SITNICA koja će nam olakšati živote

Autor:

Razonoda

20.09.2023

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz kompanije poručuju da će njihova podrška računaru biti toliko velika i posvećena da korisnik nijednog trenutka neće ostati uskraćen

ZABORAVITE NA WINDOWS I MAC: Ovaj računar ćemo u narednih 20 godina IMATI SVI! Razlog je SITNICA koja će nam olakšati živote

Foto: pixabay.com

Google je najavio toliku podršku za svoj Chromebook računar da je kompanija sasvim sigurna u njegov uspeh.

Štaviše, iz Googlea poručuju da će u narednih najmanje 15 a verovatno i svih 20 godina domaćinstva širom sveta imati Chromebook.

U Googleu znaju da Chromebook trenutno nije ni blizu da parira čuvenom Windowsu ili Macu ali imaju i oni džokera u rukavu.

Mnogi ljudi za posao i školu već koriste Chromebook jer prenosnici koji rade na njegovom operativnom sastavu dosta su jeftiniji od konkurenata.

Takođe, za dobre performanse nije im potreban snažan hardver. Na kraju – imaju i jake i izdržljive baterije.

Džoker u rukavu Googlea je njegova podrška računaru. A to nikako ne treba potceniti ako se zna moć kompanije u svetu. Za druge kompanije čije uređaje kupujete ne možete da znate da li će i sutra postojati, kakvo je tržište, ali za Google nema zime.

Republika

Foto: google printscreen

 

Samim tim, ako uzimate Chromebook znaćete da ćete uvek imati saveznika ako nešto na računaru ne ide kako treba.

U sklopu novih pravila oko podrške Chromebookovima, Google će omogućiti sigurnosne patcheve i softverske nadogradnje za ove računare u razdoblju od čak deset godina.

Kao jedan od razloga za to, naglašavaju na ZDnetu, je što žele da njihovi uređaji ostanu dugoročno cenovno povoljni (dakle, korisnici i obrazovne ustanove neće morati da ih menjaju nakon pet ili sedam godina), ali time žele da daju svoj doprinos smanjenju otpada iz domena elektronike.

Iz Googlea poručuju da će politika podrške Chromebookovima trajati toliko da će korisnici moći da ga bezbrižno kupuju i koriste i ubuduće.

S druge strane, produženje podrške moraće da koordiniraju sa svojim partnerima kako bi oni prilagođavali hardver.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading