JOŠ DVA DANA DO PREMIJERE: Novi iPhone imaće nekoliko sjajnih promena, a njegova cena će IZNENADITI SVE

Autor:

Razonoda

10.09.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da novi Pro i Pro Max modeli imati 8 GB RAM-a i do 1 TB skladišta, što će se jako dopasti korisnicima

JOŠ DVA DANA DO PREMIJERE: Novi iPhone imaće nekoliko sjajnih promena, a njegova cena će IZNENADITI SVE

Foto: youtube.com/Demon's tech

U taboru Applea sve je spremno za premijeru iPhone 15 serije koja će se održati 12. septembra.

Ljubitelji ovog uređaja imaće puno razloga za zadovoljstvo, budući da se za iPhone 15 Pro očekuje da će imati OLED ekran od 6,1 inča, trostruki sistem kamera na poleđini i novi A17 Bionic čip.

Očekuje se i da će podržavati 8 GB RAM-a i do 1 TB skladišta. Što se tiče iPhone 15 Pro Max verzije, njegov OLED ekran će biti od 6,7 inča, četvorostruki sistem kamera na poleđini i identičan A17 Bionic čip kao i manji model.

Poput iPhone 15 Pro modela, i ovaj max model imaće 8 GB RAM-a i do 1 TB skladišta. To je možda i najveća promena koja će se dopasti budućim kupcima, jer su iPhone 14 verzije modela imale po 6 GB RAM-a.

Ono što sve najviše zanima svakako je cena iPhone 15 modela. Iako se očekivalo da će novi modeli biti bar za 100 evra skuplji, ako ne i više od starih, to se izgleda neće dogoditi.

Kompanija Trendforce objavila je da će iPhone 15 imati početnu cenu od 999 evra u SAD, dok će iPhone 15 Pro Max koštati najverovatnije 1.200 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading