WHATSAPP PREŠAO IGRICU: Korisnicima ponuđena opcija koja će ih oduševiti, NEMA KO JE NEĆE KORISTITI

Autor:

Razonoda

20.08.2023

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opcija koju je Whatsapp kreirao za sada je dostupna manjem broju korisnika, ali se očekuje da narednih nedelja zavlada svetom mobilnih aplikacija

WHATSAPP PREŠAO IGRICU: Korisnicima ponuđena opcija koja će ih oduševiti, NEMA KO JE NEĆE KORISTITI

Foto: pixabay.com

Ako će se po nečemu pamtiti 2023. godina u svetu tehnologije, onda je to po velikom uplivu veštačke inteligencije u život čoveka.

Vodeće kompanije za proizvodnju softvera i aplikacija danonoćno se utrkuju ko će da korisnicima ponudi zanimljivija rešenja u procesu infiltriranja veštačke inteligencije, a u tome ne kaska ni Whatsapp.

Jedna od najpopularnijih aplikacija dobila je nadogradnju koja bi trebalo da i te kako zainteresuje korisnike, piše WABetaInfo.

Nakon ažuriranja aplikacije za Android, dostupan je alat koji se bazira na veštačkoj inteligenciji i on u ovom slučaju može da stvori personalizovane nalepnice.

Opcija će bez dileme svima biti zanimljiva jer će korisnici Whatsappa moći da kreiraju svoje nalepnice za svaku osobu ili situaciju. Na taj način sagovornici će osobu na drugi način doživljavati, kao daleko kreativniju i empatičniju pre svega.

Kada se klikne na opciju nalepnice, u beta verziji sada se prikazuje tipka “create”. Klikom na nju otvara se tastatura na kojoj može da se upiše kakvu nalepnicu želite da vam napravi veštačka inteligencija.

Te nalepnice moći će da se koriste za svakakve situacije, a najviše se očekuje da budu zastupljene prilikom dopisivanja na ovoj platformi.

Opcija za izradu i deljenje nalepnica dostupna je za sada ograničenoj grupi beta testera koji instaliraju najnovije ažuriranje Whatsapp beta za Android.

Ipak, iz Whatsappa poručuju da će narednih nedelja opcija s nalepnicama moći da bude dostupna svima, te s pravom očekuju da tokom jeseni novi hit zavlada svetom mobilnih aplikacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading