Finalni rođendanski popusti u Gigatronu

Autor:

Razonoda

21.06.2023

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru svoje rođendanske ponude, Gigatron vam je pripremio specijalnu akciju.

Finalni rođendanski popusti u Gigatronu

Foto: Gigatron

Gigatron

Priča kompanije Gigatron počela je sada već davne 2003. godine od jedne male prodavnice u Beogradu. U godinama koje su dolazile Gigatron je postao sve prepoznatljiviji brend među kupcima, čemu je doprinelo otvaranje brojnih prodavnica širom Srbije. U prvoj deceniji postojanja, Gigatron je postao omiljeno mesto za kupovinu IT uređaja i opreme, pa su tako brojne generacije potrošača kupile svoje prve desktop ili laptop računare upravo u Gigatronu. Danas je Gigatron podjednako cenjen i kao brend koji nudi širok asortiman uređaja iz domena bele tehnike i brojnih drugih kategorija proizvoda.

Republika

Foto: Gigatron

 

Gigatron ove godine obeležava 20 godina postojanja sa osvrtom na sve velike i važne stvari koje su postignute u poslednje dve decenije. Od otvaranja skoro 70 prodavnica, uvođenja koncepta Megastore prodavnica u Srbiji, preko ponude jedinstvenih benefita za kupce, kreiranja brojnih zanimljivih akcija, do konstantnog usavršavanja prodavaca, Gigatron čvrsto stoji u svojoj prepoznatljivosti kao pravi porodični brend koji kupcima nudi potpuni ugođaj kupovine.

Republika

Foto: Gigatron

 

U okviru svoje rođendanske ponude, Gigatron vam je pripremio specijalnu akciju, sa još 20 razloga za slavlje, u periodu od 22. do 24. juna. Tokom finalna tri dana rođendanskih popusta, očekuje vas 10% popusta na belu tehniku, 25% popusta na male kućne aparate i usisivače i još 18 rođendanskih artikala po slavljeničkim cenama. Posetite jedan od Gigatron prodajnih objekata ili gigatron.rs i uživajte u rođendanskoj kupovini!

Republika

Foto: Gigatron

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading