Povećajte prodaju uz tehnologije 21. veka

Autor:

Razonoda

29.12.2022

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savremene tehnologije, koje je tim stručnjaka kreirao i integrisao u okviru Code platforme, mogu vam pomoći da povrećate prodaju.

Povećajte prodaju uz tehnologije 21. veka

Foto: Code solutions

Code solutions

Savremenom čoveku danas se pružaju brojne mogućnosti za kupovinu, koja se može obaviti na konvencionalan način ili on line (kupovina iz fotelje).

Ukoliko se potrošač odluči da svoju kupovinu obavi posetom prodajnom objektu, na koji način mu omogućiti da doživi vrhunsko korisničko iskustvo.

U tom slučaju nam mogu pomoći savremene tehnologije, koje je tim stručnjaka kreirao i integrisao u okviru Code platforme.

Predstavljamo vam usluge:
-Code digital signage
-Code audio streaming

Digital signage predstavlja centralizovano prikazivanje slika i video snimaka na displejima.To je još jedan u nizu načina prezentacije proizvoda i  komunikacije sa kupcima.

Sadržaj se plasira putem full colour i LED displeja.Na ekranu se mogu prikazivati potpuno nezavisni sadržaji, koji mogu biti podešeni  da prikazuju jednu sliku i na taj način čine video wall.

Sa centralne  lokacije se emituje prethodno pripremljena prezentacija  na ekranima koji se mogu nalaziti na različitim lokacijama.Sadržaj poruke se može  menjati istovremeno na više lokacija, sa bilo kog mesta koji ima pristup Internetu, putem mobilnog telefona, tableta, laptopa...

Razlog sve veće upotrebe i popularnosti ove usluge je što na efikasniji način prenosi poruku, odnosno animira potrošače, posetioce u odnosu na konvencionalne vidove oglašavanja na prodajnom mestu.

Kada potrošači posete prodajni objekat, putem video ekrana se mogu informasati o aktuelnim ponudama, popustima, akcijama, novitetima.

Takođe, ova usluga vam može doneti I dodatne prihode u vidi oglašavanja vaših dobavljača kojima je u interesu da pospeše prodaju svojih proizvoda I da se diferenciraju u odnosu na konkurenciju.

Brojna istraživanja pokazuju da čak 85 odsto potrošača, konačnu odluku o proizvodu koji će kupiti donose u samom prodajnom objektu.Treba napomenuti I uzeti u obzir takozvanu impulsivnu kupovinu, kada potrošači kupuju proizvode koje nisu planirali odnosno kada im se impuls za kupovinom tj. potreba stvorila u  prodajnom objektu.

Svojim potrošačima pored vizuelnog treba pružiti I zvučni ugođaj.Veoma je bitno da se unutar prodajnog objekta osećaju prijatno, na taj način će provesti više vremena u procesu kupovine, a potencijalno potrošiti i više novca.U tom slučaju usluga audio streaming  može biti od pomoći. Usluga audio streaminga predstavlja privatnu radio stanicu sa mogućnošću odabira muzike koju želite da bude emitovana u okviru vašeg prodajnog objekta.Ovaj sadržaj može se obogatiti i džinglom i na taj način postići još veću personalizaciju, kada nakon nekoliko izvedenih pesama, pozdravite svoje klijente džinglom dobrodošlice.Ova usluga radi na principu zakazivanja, gde sami možete unapred definisati izbor muzičkih žanrova koji želite da Vaši klijenti slušaju.To  vam omogućava da definišete muzuku i do nedelju dana unapred.Usluga omogućava da ostvarite i dodatnu zaradu tako što možete oglašavati vaše dobavljače putem džingla, koje su to akcije i popusti vezani za konkretne proizvode.

Prednosti CODE platforme:

    • Servise mi implementiramo i održavamo
    • Bez inicijalnih troškova
    • Servisi su inovativni i u skladu sa svetskim standardima
    • Naši servisi Vam donose kvalitetnu i pouzdanu uslugu, dodatne prihode, bolju komunikaciju sa korisnicima kao i brojne druge benefite

Code solutions omogućava svakom klijentu 30 dana probni period za sve usluge iz našeg portfolija.Za više informacija obratite se na office@codesolutions.rs ili na broj telefona 011/45 15 920.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading