INSTAGRAM NAPOKON POSLUŠAO KORISNIKE: Nakon šest godina vraća se korisna i tražena funkcija

Autor:

Razonoda

24.03.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Instagrama su poručili da svojim korisnicima uvek žele da obezbede što bolje iskustvo.

INSTAGRAM NAPOKON POSLUŠAO KORISNIKE: Nakon šest godina vraća se korisna i tražena funkcija

Foto: pixabay.com

Pre šest godina Instagram je odlučio da ukine opciju hronološkog ređanja objava na početnoj strani. Nedavno je pak najavljeno da će se ta opcija vratiti, a sad je i implementirana.

Godine 2016. odlučeno je da hronologija na Instagramu odlazi u istoriju, a najavljeno je da će se objave na početnoj strani (tzv. feed-u) ređati prema interesovanjima korisnika.

Prve reakcije korisnika nisu bile onakve kakve su u Instagramu priželjkivali. Ljudi su se žalili da im se 70 odsto objava ne prikazuje, te da često ne vide što su objavili njihovi prijatelji. Prizivali su povratak na staro, a čelnicima Instagrama trebalo je šest godina da ih poslušaju.

Republika

Foto: pixabay.com

Opcija je ponovo dostupna od juče (Foto: Ilustracija)

Opcija hronološkog ređanja objava dostupna je od juče korisnicima Instagrama širom sveta. Naravno, postoje i određena ažuriranja koja bi mogla da vam se svide. Prednost u objavama možete dati ljudima čiji vas sadržaj više zanima, a možete složiti i listu favorita, pa će vam se na početnoj strani prikazivati samo njihove poslednje objave.

Iz Instagrama su poručili da svojim korisnicima uvek žele da obezbede što bolje iskustvo, te da im omoguće da gledaju ono što ih najviše zanima, prenosi Kurir.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading