DA LI JE OVO MOGUĆE? Benzinska pumpa vozačima ponudila POGREŠNO GORIVO, a onda im se dogodila UŽASNA STVAR

Autor:

Razonoda

04.09.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča ne bi dospela u vodeće medije zemlje da nije primećen veliki porast poseta vozača automehaničarskim radnjama

DA LI JE OVO MOGUĆE? Benzinska pumpa vozačima ponudila POGREŠNO GORIVO, a onda im se dogodila UŽASNA STVAR

Foto: pixabay.com

Svašta smo dosad čuli da se dešava na benzinskim pumpama u regionu i Evropi, ali retko kada se pojavila vest koja je ovog vikenda neke čitaoce nasmejala, a druge veoma zabrinula.

Na benzinskoj pumpi u nemačkom mestu Rajhenzahsen kod Esena, dogodila se kardinalna greška koja je mogla neke vozače da košta i života.

Na pumpi su greškom zamenjeni boksove za benzin i dizel, te je nekoliko stotina vozača sipalo pogrešno gorivo!

Neverovatno, ali greška je uočena tek posle tri dana, verovatno zbog toga što je Rajhenzahsen malo mesto i vozači svraćaju na pumpu jer im je usput, a ne što žive tu.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

Ipak, da se nešto ozbiljno dogodilo potvrdili su lokalni mediji posle neuobičajenog porasta poseta vozača automehaničarima u regionu.

Njima su se masovno kvarili automobili i šteta usled greške na pumpi nije bila mala. Benzinska pumpa priznala je grešku, ali još nije poznato ko će nadoknaditi štetu vozačima koji su zbog kvara automobila hitno morali da voze na servis.

"Na našu veliku žalost, posle intenzivnog pregleda, utvrdili smo da je mešanje goriva na benzinskoj pumpi u Rajhenzahsenu prouzrokovano greškom dobavljača", potvrdili su iz Honsel Mineralölvertriebs-GmbH i Kaiser Energie GmbH nemačkim medijima.

Razlog je zamena grla za punjenje dizela ili super benzina, a ne može se isključiti ni ljudska greška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading