KINEZI U NEVERICI: Svaki četvrti Ferrari im vozi ŽENA, a priznale su ŠTA ih najviše privlači kod auta

Autor:

Razonoda

02.09.2023

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Novi modeli Ferrarija stvarno izgledaju sve elegantnije i bogatije u unutrašnjosti, ali ni to kao da nije pravi razlog zašto ih kupuju Kineskinje

KINEZI U NEVERICI: Svaki četvrti Ferrari im vozi ŽENA,  a priznale su ŠTA ih najviše privlači kod auta

Foto: pixabay.com

Mnogi žitelji Kine primetili su da u poslednje vreme sve više žena vozi Ferrari. Ispostavilo se, sudeći prema masovnom istraživanju u ovoj zemlji da je svaki četvrti kupac ovog vozila – žena.

Novi modeli Ferrarija ruku na srce stvarno izgledaju sve elegantnije i sofisticiranije, ali da li je baš to jedini razlog zašto ih Kineskinje sve više kupuju, pita se Bloomberg.

Na kineskom tržištu Ferrari je napravio prekretnicu, jer četvrtina proizvedenih automobila odlazi u tu zemlju.

Tako je ova država postala najveće tržište za proizvođače skupih italijanskih sportskih luksuznih automobila.

Istraživanje je pokazalo da se Kineskinjama kod Ferrarija najviše dopada ta pomenuta elegancija i nova unutrašnjost koja je nekako više bliska lepšem polu.

Foto: pixabay.com

 

 

Pored toga, Kineskinjama se sviđa da se za volanom Ferrarija osećaju kao da su u Italiji i Evropi, uopšte.

Prema statistikama u ostalim delovima sveta, Ferrari uglavnom kupuju muškarci.

Šef Ferrarija u salonu automobila u Pekingu Amadeo Felisa istakao je da je prosečna starost kupaca pomenute marke u Kini za oko 10 godina niža nego u Evropi.

U Kini ima mnogo žena koje vode kompanije, uspešne su, imaju novca i mogu sebi da priušte Ferrari. Tajvan i Hongkong su tokom prethodne godine kupili recimo 1.600 Ferrarija.

Kina je globalno mesto broj dva za milijardere – iza Sjedinjenih Američkih Država, a Kineskinje su u samom vrhu na listi najbogatijih žena u Aziji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading