ŠTA TREBA IZBEGAVATI U HOTELSKIM SOBAMA: Saveti iskusnih radnica, progovorile o tome šta se pere JEDNOM godišnje

Autor:

Putovanja

06.07.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne tvrdnje

ŠTA TREBA IZBEGAVATI U HOTELSKIM SOBAMA: Saveti iskusnih radnica, progovorile o tome šta se pere JEDNOM godišnje

Foto: Shutterstock

Iskusne radnice iz hotelske industrije dele svoja saznanja o stvarima koje bi trebalo izbegavati u hotelskim sobama pre nego što ih sami ne očistimo, s obzirom na higijenske standarde koji nisu uvek na najvišem nivou.

Čaše za piće: TikTok korisnica Evandželin, koja radi kao organizator događaja u hotelima, savetuje da nikada ne koristite staklene čaše u hotelskim sobama bez prethodnog detaljnog pranja. Istraživanja su pokazala da se oko 75 odsto čaša u hotelskim sobama samo površinski prebriše vlažnom krpom ili sunđerom koji su prethodno koristili za čišćenje drugih delova sobe.

Prekrivač za krevet: Evandželin takođe upozorava da se prekrivači za krevet retko peru (otprilike jednom godišnje) i preporučuje da ih ne koristite direktno, naročito ako planirate da na njima sedite ili ležite.

Besplatne toaletne potrepštine: Druga TikTok korisnica, putujući hotelski menadžer, savetuje da budete oprezni sa besplatnim toaletnim potrepštinama u hotelskim sobama. Ona naglašava da prethodni gosti mogu manipulisati sa sadržajem (kao što su šamponi, sapuni), stoga je bolje koristiti svoje ili tražiti nove od recepcije.

Daljinski upravljač za TV: Daljinski upravljači za TV često su zanemareni tokom čišćenja između smena gostiju, što ih čini potencijalno prljavim. Prema Evandželinovom savetu, pre upotrebe trebalo bi ih detaljno očistiti i dezinfikovati.

Ovi saveti naglašavaju važnost pažljivog razmatranja higijenskih uslova u hotelskim sobama i preduzimanje dodatnih mera opreza kako biste se zaštitili od mogućih nečistoća ili nebezbednih uslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading