Galerija fotografija

Novopristigle prijave su na prvom mestu

Portal Republika.rs organizuje veliki SMS izbor za najlepše dete

Od 15. septembra do 10. oktobra objavljivaćemo fotografije dece koje nam uz popunjenu prijavu pošalju roditelji ili staratelji. U izboru mogu učestvovati samo deca iz Srbije, starosti do 10 godina.

Glasanje počinje odmah posle objavljivanja prvih dečjih fotografija i traje do 15. oktobra u ponoć. Glasa se slanjem SMS poruke sa tekstom NAJ (razmak) i redni broj deteta na broj 3333. Cena jedne poruke za MTS i Telenor mrežu je 36,9 RSD (sa PDV-om), a za A1 39,48 RSD (sa PDV-om).

Portal Republika.rs će svakodnevno objavljivati rezultate glasanja, a tok izbora možete pratiti na našem sajtu pod kategorijom NAJ DETE.

Titulu najlepšeg deteta dobija dete sa najviše glasova čitalaca.

Da bi vaše dete ušlo u konkurenciju za izbor najlepšeg deteta Srbije, potrebno je da najpre popunite prijavni formular koji se nalazi ispod teksta kojim dajete saglasnost portalu Republika.rs da objavljuje fotografije vašeg deteta. Popunjeni i potpisani prijavni formular skenirajte ili fotografišite i zajedno sa fotografijama pošaljite na mail adresu: najdete@republika.rs

NAGRADE

Pobednike, po izboru čitalaca portala Republika.rs, očekuju vredne nagrade. Prva nagrada je letovanje u Egiptu 7 dana za celu porodicu, all inclusive 5 zvezdica. Nagrada može da se iskoristi narednih godinu dana. Druga nagrada je dečija soba u Simpu, treća Pertini Toys puna soba igračaka. Pored glavnih nagrada, učesnike očekuje i mnogo Podravka paketića, Vulkan knjiga za decu.

NAPOMENE

Iza ključne reči NAJ ukucajte razmak pa redni broj deteta.

Rezultati glasanja i rang lista na našem portalu u kategoriji NAJ DETE ažuriraju se u realnom vremenu odnosno istog trenutka kada se primi SMS poruka od operatera, Titulu najlepšeg deteta dobija dete sa najvećim brojem glasova. Broj SMS poruka sa jednog broja telefona nije ograničen.

Od 15. septembra do 10. oktobra 2021. godine objavljivaćemo fotografije dece koje nam uz popunjenu prijavu pošalju roditelji ili staratelji. U izboru mogu učestvovati sva deca iz Srbije starosti do 10 godina. Od 16. oktobra zvanična je rang lista na portalu Republika, a obaveštenje o nagradama je 18. oktobra. Najlepšu decu, po vašem izboru, očekuju vredne nagrade.

Pristupnica i saglasnost

štampana izdanja