"POJAVIO SE U MANTIJI I KAO DETE ME PITAO DA NAHRANI STOKU" Meštani sela Boleč otkrili drugo lice Nebojše Glogovca

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani sela otkrili kako se ponašao čuveni srpski glumac.

"POJAVIO SE U MANTIJI I KAO DETE ME PITAO DA NAHRANI STOKU" Meštani sela Boleč otkrili drugo lice Nebojše Glogovca

Foto: ATA Images/Stefan Tomašević

Jednu od najzapaženijih uloga u seriji "Moj rođak sa sela" odigrao je Nebojša Glogovac, on je tumačio lik sveštenika. Meštani sela Boleč, gde je i snimana serija, i danas pamte druženje sa glumcem. On se toliko povezao sa narodom da je tokom snimanja serije želeo da im hrani životinje, a kako je sve izgledalo pričala je i Miluna Gvozdenović, gazdarica kuće u kojoj je snimano.

- U ovoj sobi je nastala čuvena scena kada Nebojša peva baki koja umire. Videla sam da su poslednjih dana mnoge televizije emitovale baš taj deo serije i isticale onu njegovu rečenicu: "To je samo putovanje..."- otkrila je ekipi Informera, pa se prisetila druženja.

- Sećam se kada je jednom završio snimanje kako je seo sa ostalim glumcima da ruča. Ja sam radila po imanju i krenula da nahranim telad. Dok sam uzimala kante sa mlekom, odjednom se Glogovac u mantiji stvorio pored mene i kao dete me upitao može li i on da hrani životinje. Dala sam mu kofu u ruku i pošao je sa mnom u štalu. Počeo je da hrani jedno tele i usput mu je pevušio nešto.

Foto: ATA Images

Glogovac je u seriji "Moj rođak sa sela" igrao sveštenika

Miluna dodaje da se glumac brzo saživeo sa seljacima i opisuje ga kao prirodnu i spontanu osobu.

- Pričao mi je da se ne stidi nijednog posla na selu, da je život seljaka težak, pa nas zato izuzetno poštuje. Malo je takvih ljudi kao što je bio veliki Nebojša Glogovac - ispričala je Gvozdenovićeva i dodala da se nadala da će se u životu ponovo sresti, ali da se to se nažalost nije desilo:

- Kada sam čula da je umro, sita sam se isplakala i od tada više ne čitam novine, niti gledam televiziju. Mir njegovoj duši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading