GLUMICI TOKOM SNIMANJA SERIJE "SREĆNI LJUDI" UMRLA ĆERKA! Niko nije ostao imun na bolnu tajnu popularnog televizijskog formata

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska glumica doživela je veliku tragediju na snimanju popularne serije.

GLUMICI TOKOM SNIMANJA SERIJE "SREĆNI LJUDI" UMRLA ĆERKA! Niko nije ostao imun na bolnu tajnu popularnog televizijskog formata

Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Poznata glumica Eva Ras je prošla kroz težak period nakon smrti svoje 25-godišnje ćerke Kruna, koja je živela i radila u Parizu. Krunina iznenadna smrt ostavila je veliki trag u srcu ove legendarne glumice. Tragediju je preživela tokom snimanja serije "Srećni ljudi".

- Saznala sam tako što su došla tri policajca dok sam se spremala da idem na festival na Palić. Mislila sam da je auto došao po mene. Zvoni interfon, ja kažem da ću odmah sići dole, a oni odgovore: "Ne, mi ćemo doći kod vas" - prisetila se glumica najtežeg trenutka u svom životu.

- Oni su mi saopštili da je ona umrla. Ja kažem: "Kako umrla kada sam juče razgovala sa njom?" Nisu imali nikakve papire i rekli su mi da idem u Ljermontovu gde takođe nisu imali nikakvu informaciju. Pomislila sam da nije umrla. Tek trećeg dana sam dobila dopis. Za to vreme nisam znala šta se događalo u mojoj duši, bio je to 3. jul 1993. Morala sam da učinim sve što sam mogla da se ona mrtva vrati u svoju zemlju, da ne ostane u Parizu, daleko od mene - ispričala je glumica.

Foto: printscreen/Kurir TV

Glumica je izgubila ćerku Krunu

Rezultati obdukcije su pokazali da je preminula prirodnom smrću.

- Uz kovčeg smo dobili i nalaz obdukcije, francuska policija ništa nije otkrila i zapisali su da je umrla prirodnom smrću. Ja sam kasnije pričala nekim mojim kumovima da se ona tamo u Parizu možda upetljala u neke mračne stvari, politiku, i da je zato francuska policija napisala onako u izveštaju. Onda mi je moj kum Milenko Vučetić, pisac, rekao da pričam radnju kao iz filma "Nikita" i da to nema veze sa realnošću. Ne znam, tako je Bog hteo - rekla je glumica, kako prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading