IMALA SAM SAMO JEDNO PRAVILO NA VENČANJU, A SVI KAŽU DA SAM BEZOBZIRNA: Čemu takav stav ljudi?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buduća mlada se pita gde je pogrešila, pa se gosti tako ponašaju.

IMALA SAM SAMO JEDNO PRAVILO NA VENČANJU, A SVI KAŽU DA SAM BEZOBZIRNA: Čemu takav stav ljudi?

Foto: shutterstock

Jedna buduća mlada naišla je na neočekivane probleme kad je pokušala da uskladi autfit svojih gostiju sa estetikom svadbe. Naime, izrazila je želju da svi gosti nose određenu boju ili nijansu boja da bi se uklopili u dekoraciju i ambijent venčanja. Međutim, ova ideja naišla je na negodovanje među njenim prijateljima i porodicom, te je izazvala burne reakcije.

Buduća mlada je izrazila želju da svadba izgleda na određeni način, ističući da joj je važno da sve izgleda spektakularno na fotografijama. Navela je da će dekor i paleta boja biti tamni tonovi s obiljem zelenila, te je izrazila želju da se gosti usklade s tim. Međutim, kada je podelila ovu ideju s gostima, naišla je na negativne reakcije i optužbe da je sebična što pretpostavlja da će ljudi kupovati nove odevne komade samo zbog njenog venčanja.

Foto: shutterstock

Mlada besna zbog komentara gostiju


Mila Vajt, koja je kao gost bila prisutna na više od 16 venčanja u protekle tri godine, iznela je svoje viđenje ovog problema. Ona je istakla da nije pristalica obaveznog usklađivanja boja, dodajući da mnogi gosti možda nemaju sredstava ili prilike da kupe novu odeću. Takođe, istakla je da često ni svi gosti ne prate takav dres kod, što može dovesti do neprijatnih situacija. Falon se složila sa ovim mišljenjem, dodajući da je bolje fokusirati se na usklađivanje odevnih kombinacija unutar same ekipe koja ide u svatove, nego forsirati goste da se pridržavaju određenih boja, prenosi San.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading