KUMA OTIŠLA SA MLADOM DA IZABERE VENČANICU, PA OTKRILA STRAŠNU ISTINU O NJOJ: Saznala je dugo skrivanu tajnu, IZDAJA kao kuća!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom traženja venčanice, kuma je otkrila veliku izdaju!

KUMA OTIŠLA SA MLADOM DA IZABERE VENČANICU, PA OTKRILA STRAŠNU ISTINU O NJOJ: Saznala je dugo skrivanu tajnu, IZDAJA kao kuća!

Foto: shutterstock

Veza između prijatelja često se ceni i vrednuje, ali šta se dešava kada se to poverenje sruši šokantnom izdajom? Nedavno se jedna žena našla u ovoj vrlo nezgodnoj situaciji kada je slučajno naišla na niz uvredljivih poruka koje su razmenjivane iza njenih leđa od strane njenih najbližih prijatelja.

Otkrivanje

Ovo uznemirujuće otkriće desilo se tokom probanja haljine za nadolazeće venčanje njene prijateljice. Dok je nevino koristila telefon buduće mlade da bi fotografisala potencijalne venčanice, slučajno je naišla na niz ponižavajućih poruka. Na njen užas, shvatila je da je meta ismevanja i ruganja, koje su organizovali ni manje ni više nego njene sopstvene prijateljice - mlada i još jedna bliska drugarica.


Situacija je postala razorna kako je dublje ulazila u poruke, otkrivajući godinu dana dugu istoriju omalovažavanja njenog izgleda, manira i privatnog života. Ovo otkriće ju je ostavilo slomljenu i u suzama, izazivajući bolne uspomene na prethodna iskustva vršnjačkog nasilja.

Foto: shutterstock

Devojka je slučajno otkrila poruke mlade sa drugaricama


Suočavanje

Nakon što je suočila mladu sa uvredljivim porukama, umesto kajanja ili izvinjenja, naišla je na bes i odbrambenost. Mlada je odbacila poruke kao obične šale i ukorila ženu zbog kršenja njenog privatnog života. Njene pokušaje da reši problem su naišli na otpor i prebacivanje krivice, ostavljajući je emotivno uznemirenu i dovodeći u pitanje njihovo prijateljstvo, prenosi "Večernji hr".

Potvrda i podrška

Tražeći utehu, obratila se onlajn zajednici, deleći svoje jezivo iskustvo. Odgovor je bio pretežno podržavajući, sa mnogim ljudima koji su se saosećali sa njenom patnjom i osuđivali izdaju prijetljica. Većina je naglašavala da bi trebalo da stavi sebe na prvo mesto i razmotri udaljavanje od takvih toksičnih odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading