OVAKVE PANTALONE ĆE BITI BROJ JEDAN TOKOM PROLEĆA: Srpkinje će se obradovati, nekada su bile ogroman TREND!

Autor: M.O.

Lifestyle

14.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za udobnu odeću!

OVAKVE PANTALONE ĆE BITI BROJ JEDAN TOKOM PROLEĆA: Srpkinje će se obradovati, nekada su bile ogroman TREND!

Foto: Shutterstock

Kijev

Nakon što su decenijama bile u senci širokih i opuštenih modela, pantalone cigaret kroja ponovo su se našle u centru pažnje modnog sveta. Ovaj klasičan komad odeće, koji je svoj vrhunac doživeo tokom 50-ih i 60-ih godina prošlog veka, ali je i pre par godina biti trend broj jedan.

Sada na sreću mnogih žena, vraća se komad koji se može prilagoditi različitim stilovima i prilikama.

Republika

Foto: Shutterstock

Mnoge žene obožavaju ove pantalone jer mogu da se kombinuju na različite načine


Pantalone "cigarette" kroja su se vratile kao bazični odevni predmet idealan za stvaranje capsule kolekcije u ormaru. Klasične, elegantne i udobne, ove pantalone mogu se kombinovati sa različitim komadima kao što su strukirani ili predimenzionirani sako, visoko sečeni topići i bluze. Mogu se nositi uz salonke na štiklu ili patike, zavisno od prilike i ličnih preferencija.

Pantalone cigarette kroja na modnim pistama
Republika

Foto: Shutterstock

Pantalone mogu da se kombinuju kako uz štikle, tako idu odlično i uz patike


Vodeći brendovi u svetu mode su se ponovo okrenuli pantalonama cigarette kroja. Italijanska Prada je predstavila sužene verzije ovih pantalona u neutralnim nijansama sive i pastelnoj roze, dok je Saint Laurent kombinovao pantalone cigarette kroja sa crnim stiletto štiklama i naglašenim gornjim komadima u maniru 80-ih. Na reviji Alexander McQueen-a, dizajnerka Sarah Burton je predstavila pantalone sa vrlo niskim strukom, osvrćući se na prvu kolekciju ovog brenda prikazanu 1993. godine.

Ovaj povratak klasičnog kroja pantalona cigarette donosi sa sobom osveženje u modni svet i priliku za stvaranje raznovrsnih i elegantnih kombinacija koje istovremeno naglašavaju ženstvenost i udobnost.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading