RECITE ZBOGOM KAMENCU, OVAJ TRIK KOŠTA SAMO 300 DINARA: Zaboravite na teške hemikalije, mame su otkrile pravo ZLATO koje štedi NOVAC!

Autor: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ

Lifestyle

21.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je de isprobate ovaj genijalan trik!

RECITE ZBOGOM KAMENCU, OVAJ TRIK KOŠTA SAMO 300 DINARA: Zaboravite na teške hemikalije, mame su otkrile pravo ZLATO koje štedi NOVAC!

Foto: Shuterstock

Kada je reč o čišćenju doma, postoje različiti trikovi i tajne koje mogu biti veoma korisne, a pritom ne zahtevaju trošenje velike količine novca na hemijske proizvode. Jedna od ovih neobičnih tajni čišćenja neočekivano se krije u domovima novopečenih roditelja.

Ulje za dečiju kožu kao idealni saveznik u svakodnevnom čišćenju!

U domovima sa malom decom, često se može pronaći raznovrsna kozmetika i proizvodi za negu kože. Među njima se nalazi i ulje za dečiju kožu, koje je neki roditelji odlučili da iskoriste na neočekivane načine i svoje otkriće podele.  Prema njihovim rečima, ulje za dečiju kožu može biti odličan saveznik u svakodnevnim kućnim poslovima, posebno u borbi protiv kamenca i vlage, zahvaljujući svom vodoodbojnom dejstvu.

Republika

Foto: Shutterstock

Pomou bebi ulja možete skinuti kamenac sa svih površina

Jednostavan postupak uključuje nanošenje nekoliko kapi ulja na suvu krpu od mikrovlakana, kojom se potom trlja po elementima kupatila i kuhinje koji su skloni stvaranju kamenca. Nakon toga, proizvod se ostavlja da se upije bez ispiranja. Ovaj postupak se može primeniti na metalne delove poput slavina i lavaboa, kao i na mermerne površine.


Pored toga, ulje za dečiju kožu navodno se može isprobati i na vratima frižidera kako bi se eliminisali eventualni tragovi vlage i nečistoće. Ova neobična primena ulja za dečiju kožu pokazuje njegovu raznovrsnu upotrebu u kućnim poslovima, pružajući efikasno rešenje za čišćenje bez upotrebe agresivnih hemijskih sredstava.

Skoro pa vas ništa neće koštati da ovaj trik isprobate. Jedino što možete da dobijete od njega jeste površine bez dosadnog kamenca i novac u novčaniku. Ovaj je definitivno višenamenski saveznik u održavanju čiste i uredne kućne sredine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading