DŽEJ LO U SUKNJI SA SKRIVENIM ZNAČENJEM: Diva OVIM gestom poručila KOLIKO JE VAŽNA, slučajno otkrila DETALJ o sebi (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suknji je jasno pisalo ko je ona.

DŽEJ LO U SUKNJI SA SKRIVENIM ZNAČENJEM: Diva OVIM gestom poručila KOLIKO JE VAŽNA, slučajno otkrila DETALJ o sebi (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Dženifer Lopez, globalna ikona šou biznisa, uvek je znala kako da privuče pažnju javnosti svojim modnim odabirom. Na premijeri svog novog mjuzikla "This is me...now: A love story" u Dolbi teatru u Los Anđelesu, odlučila se za nešto zaista drugačije. U antilop crnom bodiju istakla je svoj struk i dekolte, uparivši ga sa rukavicama od istog materijala. Međutim, ono što je privuklo pažnju svih zvanica bio je donji deo njenog autfita - providna suknja od tila, prošarana astrološkim značenjima.

Astrološki simboli na suknji

Ponosna Lavica, Dženifer Lopez je odabrala suknju koja nosi astrološke simbole drugih znakova, uključujući "virgo (Devica), scorpio (Škorpija)" i druge. Ovaj neobičan modni izbor sigurno je izazvao različite spekulacije i postavio pitanje da li je u pitanju marketinški potez ili samo divina domišljatost. Bilo kako bilo, njen stajling nije prošao neprimećeno.


Blistava pojava kraj izabranika

Sa volumenom u kosi, besprekornom šminkom i linijom, Dženifer je blistala kraj svog izabranika Bena, ostavljajući utisak najlepše ikone stila koju će mnogi kopirati nakon ovog stajlinga. Jednostavna šminka i bujna kosa doprineli su izgledu. Ipak, njena suknja je privukla svu pažnju, prenosi "Ona.rs".

Dženifer Lopez je još jednom dokazala da je njena kreativnost neiscrpna, ostavljajući publiku da nagađa o simbolici njene neobične suknje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading