EVO KOLIKO JE VISOKA JELENA ĐOKOVIĆ: Totalna neverica, PAŠĆETE - ko je ovo očekivao?!

Autor: N.J.

Lifestyle

22.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj odgovor će vas iznenaditi!

EVO KOLIKO JE VISOKA JELENA ĐOKOVIĆ: Totalna neverica, PAŠĆETE - ko je ovo očekivao?!

Foto: Printskrin/youtube

Jelena Đoković supruga Novaka Đokovića

Novak Đoković, poznati srpski teniser, rođen je u Beogradu i odrastao je na Banjici, gde je pohađao Osnovnu školu "Bora Stanković". Već tada je pokazivao izuzetan talenat za tenis, što nije bilo iznenađenje s obzirom na to da je odrastao u sportskoj porodici. U toj gimnaziji pronašao je ljubav svog života, sadašnju suprugu Jelenu.

Danas, Novak i Jelena imaju dvoje dece - Stefana i Taru Đoković.

Jelena Đoković, nekada poznata kao Jelena Ristić, bila je sportistkinja i bavila se atletikom. Rođena je u Beogradu, gde je završila Osnovnu školu Drinka Pavlović, a kasnije je nastavila školovanje u Milanu.


Jelena je ozbiljno trenirala atletiku tokom školovanja, što je dovelo do toga da se upiše u Sportsku gimnaziju. Nakon završetka srednje škole, odlučila je da nastavi svoje obrazovanje na jednom od najprestižnijih privatnih fakulteta u Italiji - Bocconi. Diplomirala je na smeru "Business administration", a zatim je stekla i master diplomu.

Međutim, Jelena nije samo poznata po svom obrazovanju već i po akademskim dostignućima. 2011. godine, dok je bila u braku sa Novakom, doktorirala je na smeru "Luxury Management and Services" Internacionalnog univerziteta u Monaku. Nakon toga, postala je aktivna u radu fondacije koju je zajedno sa suprugom osnovala.

Ono što je možda manje poznato o Jeleni Đoković je njena visina. Iako se retko govori o tome, Jelena je impresivnih 170 cm visoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gasa

22.11.2023 09:42

Impresivnih 170 cm? Da li ste vi normalni? Šta je tu impresivno? Normalno jeste ali impresivno? Impresivno ste vi nenormalni.