Kratak ritual koji će smanjiti stres i napetost

Autor: zenskimagazin.rs

Lifestyle

11.03.2018

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste stalno u žurbi, ako nemate vremena za neke opuštajuće tretmane kod stručnjaka, priuštite sebi bar malo zadovoljstvo u vidu kupke za stopala koja će vas opustiti i oporaviti organizam od stresa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovaj tretman opušta

Ako živite ubrzanim tempom,a vaša kada je premala, postoji način da uživate u prednostima opuštanja bez gubitka puno vremena, napora i kozmetičkih proizvoda. Dovoljno je da napravite osvežavajuću kupku za stopala. Potrebno vam je 5 minuta, nekoliko koraka i duboko disanje. Ovo je dovoljno da se ublaži stres.

Sastojci:

  •     veći lavor
  •     morska so
  •     ulje za telo
  •     eterično ulje prema vašem izboru
  •     topla voda
  •     piling za telo

Način pripreme:


Stavite vodu u posudu. Neka bude dovoljno topla kako se ne bi previše brzo ohladila. Dodajte so, a zatim ulje za telo koje će sprečiti sušenje kože nogu. Ako želite, možete takođe dodati esencijalno ulje. Najbolje je koristiti lavandu koja će vas opustiti. Dok su noge u posudi, lagano ih masirajte pilingom za telo.

Ostavite telefon po strani, dišite duboko i uživajte u relaksirajućem tretmanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading