MAGIJA SVEĆA: Veruje se da ovako možete da ostvarite želje uz pomoć energije vatre

Autor: N.J.

Lifestyle

19.10.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbarite sveću koja vam je važna i uradite sledeće.

MAGIJA SVEĆA: Veruje se da ovako možete da ostvarite želje  uz pomoć energije vatre

Foto: shutterstock

Ispunjavanje želja uz pomoć sveće često je u vezi sa ritualima i tradicijom. Iako ne postoji naučno dokazana metoda za to, mnogi veruju u simboličku vrednost takvih rituala i koriste ih kao način da se fokusiraju na svoje ciljeve i želje. U te rituale često je "upleteno" i korišćenje sveće kao način da ostvarite sve onome čemu težite.

Mnogi veruju da sveće imaju magična svojstva, te da se može iskoristiti za ono što želite.

Šta možete da uradite?

Izaberite odgovarajuću sveću: Odaberite sveću koja vam se dopada i koja ima simboličko značenje za vašu želju. Boje i mirisi sveće takođe mogu biti važni, jer dodaju emotivni aspekt ritualu. Nađite miran i udoban prostor za "sprovođenje rituala". Možete koristiti mirišljave štapiće, muziku ili mirisna ulja kako biste stvorili prijatnu atmosferu.

Foto: Pixabay

Kako svećom ostvariti želju

Fokusiranje na želju

Razmislite pažljivo o želji koju želite da ostvarite. Opišite je u mislima ili na papiru. Bitno je da budete jasni i precizni u vezi sa namerom.

Paljenje sveće

Upalite sveću i koncentrišite se na nju. Pogledajte plamen i vizualizujte ispunjenje želje. Možete izgovoriti svoju nameru naglas ili u mislima dok gledate plamen.

Bitno je da se opustite i da se koncentrišete na nameru. Ponavljajte afirmacije ili molitve.

Završite ritual

Kada osećate da ste dovoljno fokusirani i da ste meditirali, možete završiti ritual. Bitno je da osećate zahvalnost za sve što imate i da se nadate najboljem. Naravno da pisanje želje ne znači momentalno i ispunjenje iste, ali vera je najvažnija u svemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading