RODITELJI PRODALI SVE ŠTO SU IMALI DA BI SE NJIHOVA ĆERKA SLIKALA SVAKI DAN: Devojčica danas ima DEVET GODINA i vratila im je svaki dinar (FOTO)

Autor:

Lifestyle

04.10.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloj Nastji je u prvim mesecima života dijagnostikovana cerebralna paraliza, pa su otac i majka bdili nad njom dok nije progovorila i prohodala, a onda su odlučili da sve to dokumentuju na mrežama.

RODITELJI PRODALI SVE ŠTO SU IMALI DA BI SE NJIHOVA ĆERKA SLIKALA SVAKI DAN: Devojčica danas ima DEVET GODINA i vratila im je svaki dinar (FOTO)

Foto: Instagram/Anastasia Radzinskaya

Društvene mreže odavno su mnogima postale radno mesto, a jedna od onih koja zarađuje upravo zahvaljujući mrežama je devetogodišnja Anastasija Radžinskaja, poznata kao Nastja.

Za razliku od njenih vršnjaka koji od roditelja traže džeparac, mala Nastja zarađuje ozbiljne pare.

Prošle godine magazin "Forbsju je rangirao na šestu poziciju najbogatijih influensera na Jutjubu, zahvaljujući zaradi od 26,5 miliona evra.

Nastja ima više od 108 miliona pratilaca na mrežama i spada u red najuticajnijih influensera. Osvojila je čak devet Jutjub nagrada.

"Nastja je takođe sklopila ugovor sa Spoterom prošle godine, prodavši prava na monetizaciju svojih starih Jutjub snimaka za gotovinu unapred, dok je zadržala prava na sve nove video-snimke koje postavi“, naveli su u "Forbsu".

Životna priča male Nastje je poput filmskog scenarija. 

Rođena je u januaru 2014. godine i ubrzo zatim joj je greškom dijagostikovana cerebralna paraliza. Doktori su upozorili njene roditelje da devojčica možda nikada neće progovoriti.
U to vreme, njena majka Ana bila je u biznisu vezanom za svadbe, a otac Sergej je imao građevinsku kompaniju.

Godinu dana kasnije Nastjini roditelji su prodali svoje kompanije da bi napravili Jutjub kanal "Like Nastia". Ovu odluku su doneli kako bi kamerom beležili svaki trenutak proveden sa ćerkicom koja je užila da hoda i govori. Za to vreme živeli su od porodične ušteđevine, a onda je kanal koji su otvorili postao profitabilan.

Devojčica se sa roditeljima preselila iz Rusije u Ameriku i danas slovi za jednu od naujticajnijih influenserki među svojom generacijom.

Naime, kako je vreme prolazilo, tako je broj gledalaca na Jutjubu masovno rastao. Za samo godinu dana, malu Nastju je zapratilo 107 miliona ljudi na sedam kanala. Sa svojim roditeljima, Nastja danas vodi više porodičnih Jutjub kanala i ima veliki broj pratilaca na Instagramu.

Investicija njenih roditelja višestruko se isplatila, jer danas devetogodišnja Nastja zarađuje milione. Shodno tome, neretko se može videti kako nosi veoma skupe tašne, naočare, obuću i garderobu svetski poznatih brendova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading