SVI SE SLADE NOVIM SLIKAMA KEJT MOS BEZ ŠMINKE: Nekadašnja KRALJICA pisti je vodila BURAN život, OVA situacija je bacila na sam ponor života!

Autor: M.O.

Lifestyle

12.09.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom lepotica, zauvek lepotica!

SVI SE SLADE NOVIM SLIKAMA KEJT MOS BEZ ŠMINKE: Nekadašnja KRALJICA pisti je vodila BURAN život, OVA situacija je bacila na sam ponor života!

Foto: instagram/printscreen/TODAY

Kate Moss

Kejt Mos (49) je nekada osvajala modne piste i bila zvezda svih mogućih revija. O njenom životu može da se napravi jedan dugometražni "drama" film, jer je bio pun uspona i padova. 

Ona se uspešno izborila sa svim izazovima, ali je njeno lice sve zapamtilo. 

Republika

Foto: instagram/printscreen/voguemagazine

Kejt Mos bez šminke

 

Sada je isplivala jedna u nizu fotografija bez šminke, gde se jasno vide njene bore.

 

 

Kejt nikad nije skrivala kako ne može proći dan, a da nije zapalila.

 

Fotografije su obišle društvene mreže, a fanovi su se prisetili kako su je prozvali pre nekoliko godina. Za nju su rekli da je "najveća pušačica svih vremena".
 
 
Podsetimo se, Iako niža rastom i sićušne građe, sa 16 godina je već bila seks simbol. Sa 19 je bila na FHM listi 100 najseksipilnijih žena. Mnogi to pripisuju njenoj spremnosti da se lakše od većine modela oslobodi odeće, te se postavlja pitanje da li bi se tako proslavila u današnje vreme, kada se tako "olako" skida do gole kože. 
 
Njena veza Džonijem Depom je ostala upamćena i neprežaljena do dana današnjeg. Tokom '90- tih su bili najslavniji par u Holivudu.
 
 
Uz Džonija je postala svesna svoje popularnosti, živela je pod konstantnom medijskom pažnjom. Njoj je tada bilo 20, a njemu 31 godina.
 

Iako je bilo nekoliko navodnih raskida proveli su zajedno oko četiri godine.

Mnogi njeni bliski prijatelji su tada izjavili da je razlaz sa Depom duboko potresao i da je tu izgubila totalni "kompas". 

 
Razni skladali se pratili ovu lepoticu, pa je tako i kokainska zavisnost dovela u septembru 2005. na naslovne strane svih tabloida. 

Jasno je da je Kejt bila poročna i da joj sama popularnost sem mnogo novca nije donela neku sreću. 

Bilo kako bilo, s tim da je nekada bila jedna od najlepših žena, ne bismo trebali da se sladimo njenim današnjim slikama gde se jasno vidi kako ona nije u najboljem fizičkom stanju. Lepota je defitivino prolazna, a duša i ono što smo izgradili za života, nije. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading