OČISTITE KUĆU PRE JESENI: Ovih PET stvari uradite kako biste privukli NOVAC i dobru sreću!

Autor: M.O.

Lifestyle

10.09.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obavezno ovo uskoro uradite!

OČISTITE KUĆU PRE JESENI: Ovih PET stvari uradite kako biste privukli NOVAC i dobru sreću!

Foto: Shutterstock

Prema feng šui verovanju, jesen je vreme kada treba uneti promene u svoj dom, budući da se menja i naša energija i raspoloženje. Pre jeseni, važno je da preduzmete nekoliko koraka u vašem domu:

Uvedite element metala

Jesen je godišnje doba koje se povezuje s elementom metala, što simbolizuje našu prirodnu sklonost ka sakupljanju i udobnom boravku u toplom domu dok napolju postaje hladnije. Dodavanjem predmeta koji simbolizuju metal, kao što su okrugli oblici, siva boja i metalni ukrasi, možete privući pozitivnu energiju. Na primer, bundeve u okruglom obliku mogu savršeno dopuniti vašu jesenju dekoraciju na stolu i doprineti zaštiti vašeg doma od negativne energije.

Republika

Foto: Shutterstock

Feng Šui majstori veruju da je jesen idealno vreme za čišćenje

 

Eliminišite ustajalu energiju

Ustajala energija često se zadržava u neredu. Stvorite besprekoran protok energije u svom domu tako što ćete se osloboditi stvari koje više ne koristite, koje su istrošene, oštećene ili nepotrebne. Bacite stare aparate, nepotrebne papire i ukrase koji samo sakupljaju prašinu, a takođe razmotrite organizaciju garderobe i obuće.

Povećajte svetlost

Kako se dnevna svetlost smanjuje tokom jeseni, unesite više svetla i osvežite svoj dom tako što ćete oprati prozore. Učenje feng šui-a smatra da su prozori "oči" doma. Čišćenje prozora ne samo da poboljšava vaš vid, već i simbolički otvara nove mogućnosti koje su pred vama.

Brinite se o kućnim biljkama

Kućne biljke čiste i cirkulišu čist vazduh i unose vitalnost u vaš dom. Posebno se preporučuju biljke poput zlatne puzavice, bambusa, citrusa, začinskog bilja, kivija i zamije.

Simbol obilja - Jabuke na stolu

U feng šui filozofiji, jabuke simbolizuju obilje. Postavljanje činije sa crvenim jabukama znači da ćete imati dovoljno hrane da nahranite svoju porodicu tokom ove sezone. Stoga, slobodno postavite ove zrele voćke na sto u dnevnoj sobi ili trpezariji kako biste privukli blagostanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading