JESTE LI ČULI ZA "VRUĆU POSTELJINU?" Nije reč o INTIMNIM ODNOSIMA, odlično se naplaćuje ali zahteva GRANICE! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

06.09.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vruća posteljina" postala je novi trend.

JESTE LI ČULI ZA "VRUĆU POSTELJINU?" Nije reč o INTIMNIM ODNOSIMA,  odlično se naplaćuje ali zahteva GRANICE! (FOTO)

Foto: Printscreen/www.youtube.com/diversitymodels6916

Primanje stranaca u krevet svake večeri postala je unosna praksa za jednu devojku koja nema partnera. Ona tako zaradi dodatnih 600 dolara mesečno. Ovde nije reč o naplaćivanju intimnih odnosa već o iznajmljivanju slobodne strane kreveta gde je njen dečko spavao dve godine.

- Vruća posteljina odlična je za ljude koji se mogu emocionalno odvojiti i spavati pored druge osobe bez obaveza ali sa poštovanjem - rekla je Monikue Džeremaja, preduzetnica.

I dok "vruća posteljina" tek treba da postigne slavu na društvenim mrežema, ona je na TikTok - u objavila prednosti i mane ovog "biznisa". Ona tvrdi da ovo može biti korisno, ako su obe strane saglasne sa uslovima.

- Potrebno je dvoje ljudi koji poštuju međusobni prostor, vrednosti i granice da bi napravili vruću posteljinu. To je kao da delite sobu s dva kreveta; međutim, spavate zajedno u istom krevetu, pa svakako želite veliki krevet i puno prostora u sobi kako bi se isplatilo.

Foto: Printscreen/www.youtube.com/diversitymodels6916

Monikue se slika

Odakle joj ideja?

Kada je vladao korona virus, preduzetnica se dosetila da bi mogla da iznajmljuje salon u kom je smestila agenciju da bi dopunila prihod i imala društvo.

- Na početku pandemije ostala sam sama. Moj uspešan posao međunarodne obrazovne agencije i studentskog smeštaja propao je preko noći, a karijera profesorke odjednom je postala neispunjena jer su se časovi držali onlajn. Život mi se doslovno raspadao izvan moje kontrole. Znala sam da je moja jedina opcija bila razmišljanje izvan okvira, i tako sam odlučila da napravim "vruću posteljinu". U trenutku razmišljanja, progutala sam ponos, kontaktirala svog bivšeg partnera, s kojim nisam razgovarala godinu dana, i rekla mu: "Želiš li da zajedno preživimo kovid?" I na moje iznenađenje, rekao je "Da" - kaže ona za Njujork post.

Foto: Printscreen/www.youtube.com/diversitymodels6916

Krevet koji iznajmljuje

Sa bivšim dečkom je dva puta spavala zajedno zbog novca i spremaju se da to ponovo urade.

- Cena tople posteljina raste. Troškovi života značajno su porasli u Australiji, a moja je soba još uek lepa, udobna, veličine hotelskog apartmana s pet zvezdica - ističe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading