ZNA LI NEKO KAKO SE ONI SPREMAJU KOD KUĆE? Hejli Biber izgleda kao BOGINJA, a njen muž ZAPREPASTIO ljude - sve mu virilo i jasno se videlo! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

30.08.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko puta ste se posvađali sa partnerom jer ne želi da se sredi za neki događaj, a vi ste se obukli kao filmska diva?

ZNA LI NEKO KAKO SE ONI SPREMAJU KOD KUĆE? Hejli Biber izgleda kao BOGINJA, a njen muž ZAPREPASTIO ljude - sve mu virilo i jasno se videlo! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Stajling Hejli i Džastina

Bez obzira na to idete li na večeru, na predstavu ili u šetnju, velike su šanse da ste verovatno odabrali savršenu odeću koja odgovara toj prilici. Doterivanje je i onako pola zabave do izlaska. Zatim dolazi vaš partner u bermudama i majici. Svi snovi i paru koji je spreman za crveni tepih, padaju u vodu!

Izgledate kao da ste pošli na dva potpuno različita događaja. Ponovo, ova tema postala je aktuelna, a zbog koga? Hejli i Džastina Bibera.

Džastin Biber u sivoj trenerci, roze kačketu, žutim kroksicama i kratkim čarapama, i donjim vešom koji se vidi, stajlingom nikako ne ide uz svoju suprugu koja je u izlasku ponela mini crvenu haljinu i lakovane sandale u istoj boji. Ipak,  ona se uputila na važan događaj, gde promoviše novi brend "Rhode". Na Instagram profilu on je podelio jednu objavu gde je takođe pomogao u promociji novog brenda njegove supruge.

Foto: www.profimedia.rs

Džastin i Hejli

Događaj je bio u duhu jagoda, zbog čega je ona u lepoj crvenoj boji.

Svakako, nije važno sta nosite već da vam je udobno u tome i da se osećate samouvereno, piše "In stajl". Pored mnogo lepih komentara ispod fotografija koje je podelio Džastin, nizali su se i drugi loši i negativni pretežno na račun njegove supruge.

Foto: www.profimedia.rs

Džastin i Hejli Biber uhvaćeni u šetnji

"Sada si model. Znam da si jako zaljubljen u svoju ženu i ne vidim ništa loše u tome da je pokažeš, ali pratim je i da vidim njen sadržaj i proizvode. Dugo niste postavljali postove i kada odlučite to učiniti, to je da vidimo Hejli proizvode, molim vas", " Volimo Džastina Bibera, ali ne bih podržao Hejli.",  "Mislim da niko ne razume da ona ubija tog čoveka od kada su u braku, oboje morate blistati, a ne samo jedno", "Ona izgleda kao muškarac", pisali su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading